Thermostaten

Waarom wil je een thermostaat bij je infrarood verwarming

Slimme thermostaten besparen energie

Bij een infrarood verwarming zijn slimme thermostaten onmisbare items. Bij de beste infrarood verwarming is de thermostaat geïntegreerd. Je bedient de wifi thermostaat eenvoudig via een app op je smartphone of tablet. Waar je dan ook bent, in huis of buitenshuis. Vergeten de thermostaat lager te zetten, is vanaf vandaag dus geen probleem meer.

Is de thermostaat draadloos niet geïntegreerd dan kan je kiezen om losse slimme thermostaten te kopen. Deze kan je apart aansluiten op de infrarood verwarming, waarna je ieder element apart bedient. Met een slimme draadloze thermostaat met wifi bespaar je gelijk op de energie kosten.

Een slimme thermostaten kopen levert je bovendien een besparing op het energie verbruik op zo’n 22%. Je hebt daardoor de investering al snel terugverdiend. Programmeer de draadloze thermostaat, waardoor jouw woning automatisch op de gewenste temperatuur wordt verwarmd. Dit zorgt voor een energie besparing en tevens voor meer wooncomfort.

Stekker thermostaat

Een thermostaat draadloos maken is mogelijk met een plug & play stekker thermostaat. Deze stekker thermostaat zorgt ervoor dat jij jouw infrarood verwarming draadloos kan bedienen. Een thermostaat draadloos maken is eenvoudig. Je koopt een losse stekker thermostaat, welke je voor de infrarood verwarming in het stopcontact steekt. 

Plaats als eerst de thermostaat opbouw model in het stopcontact en daarna de stekker van het apparaat. Zo eenvoudig kan een thermostaat draadloos maken. Sommige stekker thermostaten zijn voorzien van wifi, waarmee je de temperatuur regelt via de app op je smartphone of tablet.

Let wel op, want niet alle stekker thermostaten hebben een wifi connectie. Wil je meer weten over de thermostaten van Infrarood Verwarming? Neem dan gerust contact met onze adviseurs op of kom langs in één van onze winkels in Nederland of België. We voorzien je graag van energiezuinig advies.

Aparte thermostaten voor iedere kamer

Middel aparte thermostaten voor iedere kamer te kiezen, kan je ze allemaal apart bedienen. Zoals een infrarood verwarming voor in de slaapkamer, welke zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. Waarbij de temperatuur constant gehouden wordt via een aparte thermostaat slaapkamer.

Voor de slaapkamer is een temperatuur tussen de 16 en 18 graden aangenaam. Wil je de temperatuur verhogen, omdat je in de kamer wilt studeren of tv wilt kijken? Dan stel je eenvoudig met de extra thermostaat de gewenste temperatuur in. Binnen enkele minuten profiteer je van een heerlijk warm binnen klimaat.

Kies je voor infrarood verwarming aan het plafond, dan adviseren wij altijd een draadloze thermostaat te nemen. Welke je middels wifi bedient op je smartphone of via het hoofdstation.

  1. Energie-efficiëntie: Met een thermostaat kun je de temperatuur nauwkeurig regelen en voorkomen dat jouw infrarood verwarming onnodig aan blijft staan, waardoor je energie bespaart en jouw energierekening verlaagt.

  2. Gemak: Met een thermostaat kun je de temperatuur eenvoudig aanpassen en regelen, zonder dat je handmatig aanpassingen hoeft te doen aan de verwarming.

  3. Comfort: Met een thermostaat kun je de temperatuur instellen op een comfortabel niveau, waardoor je je thuis voelt en kunt ontspannen.

  4. Geavanceerde functies: Moderne thermostaten hebben vaak geavanceerde functies zoals programmeerbare timers en afstandsbedieningen, waardoor je de verwarming op afstand kunt bedienen en kunt instellen op de tijden dat je thuis bent.

  5. Veiligheid: Een thermostaat kan ook helpen om jouw huis veiliger te maken, omdat je de verwarming op een veilige temperatuur kunt instellen en oververhitting kunt voorkomen.

Infrarood Verwarming | Thermostaten