Gemak van draadloze schakelaar voor infrarood verwarming

digitale Thermostaat verwarming draadloze schakelaar verwarming berekenen Kw

Geniet van het comfort van infrarood verwarming met draadloze schakelaar

Als je op zoek bent naar een handige manier om je infrarood verwarming te bedienen, dan is een draadloze schakelaar de perfecte oplossing. Deze schakelaars werken zonder kabels en zijn eenvoudig te installeren, waardoor je snel genie van het gemak van het bedienen van je infrarood kachel zonder dat je de kamer hoeft te verlaten.

Wat is een draadloze schakelaar?

Een draadloze schakelaar is een soort afstandsbediening die is ontworpen om samen te werken met infrarood panelen. Het werkt door middel van een ontvanger die is verbonden met je warmtepaneel. De ontvanger ontvangt signalen van de draadloze schakelaar en gebruikt deze om het infrarood verwarmingspaneel in- of uit te schakelen.

Soorten schakelaars voor infrarood kachelwat verbruikt een infrarood paneel ir verwarmingspanelen wand verwarming draadloze schakelaar

Drukknop schakelaar

Drukknop schakelaar werkt door simpelweg op een knop te drukken om de verwarming in of uit te schakelen. Dit maakt ze een handige optie voor als je op zoek zijn naar een eenvoudige en snelle manier om de infrarood kachel te bedienen.

Draadloze lichtschakelaar

Een draadloze lichtschakelaar werkt op een vergelijkbare manier als de drukknop, maar deze is ontworpen om te gebruiken als vervanging voor traditionele lichtschakelaars. Dit betekent dat je de draadloze lichtschakelaar installeert op dezelfde plek als je oude lichtschakelaar, waardoor je niet op zoek hoeft te gaan naar een nieuwe plek om je draadloze schakelaar te plaatsen.

Draadloze schakelaar met ontvanger

Een draadloze schakelaar met ontvanger is een andere optie die je kunt overwegen. Dit type schakelaars worden geleverd met ontvanger die je aan de infrarood verwarming bevestigt. Hierdoor kun je de schakelaar op een andere plek in de kamer plaatsen, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over het bereik van het signaal.

Schakelaar badkamer verwarming

draadloze schakelaar voor infrarood verwarming

Een schakelaar badkamer voor een infrarood verwarming is een handige opties. Infrarood verwarming is een populaire keuze voor badkamers omdat het snel en efficiënt opwarmt, waardoor je binnen enkele minuten geniet van een warme badkamer. Met een draadloze schakelaar hoef je niet in de buurt te zijn van de infrarood verwarming badkamer om deze in- of uit te schakelen. Heerlijk ontspannen en genieten van je warme douche zonder je zorgen te maken over de temperatuur.

Waar rekening mee houden bij draadloze schakelaar kopen?

Als je overweegt om een draadloze schakelaar te kopen, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste moet je er zeker van zijn dat de schakelaar compatibel is met je infraroodverwarming. Controleer de specificaties van de schakelaars om er zeker van te zijn dat deze werken met het merk en het model van je infrarood verwarming.

Denk ook na of je een enkele schakelaar wilt of eentje met meerdere kanalen. Een enkele is geschikt als je slechts één infrarood paneel hebt die je wilt bedienen, terwijl een schakelaar met meerdere kanalen geschikt is voor meerdere infrarood panelen, waardoor je de panelen apart van elkaar bedient. Hierdoor bespaar je ook nog eens op de energiekosten. Want de infrarood panelen staan niet onnodig aan.

Tot slot is het belangrijk om te weten dat draadloze schakelaars op batterijen werken en dat je deze regelmatig moet vervangen. Zorg daarom altijd dat je een setje extra batterijen in huis hebt, zodat je niet zonder stroom komt te zitten zodra de batterijen van de schakelaars leeg zijn.

Slimme oplossing voor temperatuur regelen van infrarood verwarmingwaarom infrarood verwarming

Een draadloze schakelaar is een handige en praktische oplossing als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om je infrarood verwarming te bedienen. Met verschillende soorten schakelaars beschikbaar, waaronder drukknop, draadloze lichtschakelaars en schakelaars met ontvanger, kun je de optie kiezen die het beste past bij jouw behoeften.

Mocht je vragen hebben over de slimme oplossing voor temperatuur regelen van je infrarood verwarming met een draadloze schadelaar? Neem dan gerust contact op met het team van Infrarood Verwarming. Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood warmtepanelen in huis.

Koop nu thermostaten voor infrarood panelen op Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Thermostaten | Gemak van draadloze schakelaar voor infrarood verwarming