Hoe bedien ik infrarood panelen?

Infrarood verwarming mona lisa hoe bedien ik infrarood panelen

Hoe bedien ik infrarood panelen in huis?

IR panelen kan je op drie manieren bedienen. De eerste is middels de aan- en uitknop op het toestel, maar dit is niet echt handig. De tweede en derde manier is via de thermostaat. Hierbij heb je keuze voor de bediening via het hoofdstation of middels de app op je mobiele telefoon.

Het hoofdstation plaats je op een handig plaats in de kamer. Dit kan aan de muur zijn of als los station ergens in de kamer. De draadloze thermostaat werkt via bluetooth of als wifi thermostaat. De ir panelen kan je dus ook heel eenvoudig via de App op je smartphone bedienen, zoals een iPhone of Samsung toestel. Sommige infrarood panelen heb een ingebouwde thermostaat. Indien dit niet het geval is, kan je een handige plug-in of draadloze thermostaat kopen.

Het besturen van ir panelen met de draadloze digitale thermostaat en smartphone app geeft je een maximum aan comfort, zonder uitgebreide installatie of bekabeling. De draadloze digitale thermosstaat bestaat uit een verwarmingsthermostaat en één of meerdere ontvangers die aangesloten zijn op de ir panelen.

slimme thermostaat voor infrarood verwarming thermostaat wifi

Infrarood verwarming regelen: hoofdstation of App

Je kan ook kiezen voor een programmeerbare thermostaat als hoofdstation waar je de temperatuur en andere instellingen van de infrarood verwarming regelt. Het hoofdstation kan je op de muur monteren of ergens in de kamer neerzetten. Als er meerdere ontvangers op de centrale verwarmingsthermostaat zijn aangesloten, wordt in elke ruimte de gewenste temperatuur geregeld met de centrale unit.

Door het automatisch instellen van verschillende temperaturen voor diverse tijden van de dag en de week, maak je het systeem extra efficiënt. Bovendien bespaar je met een ir panelen met thermostaatregeling op de energiekosten. Dit komt omdat de infrarood verwarming nooit onnodig aan staat. Uiteraard kan je dit ook allemaal instellen via de App op je mobiele telefoon.

Infrarood paneel: in iedere ruimte een thermostaat

draadloze thermostaat aansluiten thermostaat wifi hoe bedien ik infrarood panelenHet is mogelijk om iedere ruimte waar een infrarood paneel hangt te voorzien van een eigen thermostaat. Hiermee bedien je de kamers afzonderlijk. De programmeerbare thermostaat meet de temperatuur in de kamer en schakelt de ontvanger van het infrarood paneel aan of uit.

Hierdoor kan je iedere kamer op de gewenste temperatuur instellen. Dit doe je eenvoudig vanaf het hoofdstation of via de app op je mobiele telefoon. Het voordeel van de smartapp is dat je deze ook buitenshuis kan bedienen. Mocht je bijvoorbeeld vergeten zijn om de badkamer verwarming uit te zetten toen je naar je werk ging? Dan kan je het infrarood paneel badkamer via je mobiele telefoon alsnog uitzetten.

Bespaar op verbruik: infrarood verwarming met thermostaat

Spiegel met verwarming in badkamer infrarood spiegel beste elektrische verwarming badkamer Infrarood spiegelverwarming verwarming badkamer elektrisch infrarood spiegel infrarood straler badkamer

Wij raden altijd aan een infrarood verwarming met thermostaat te nemen. Niet alleen geeft de bediening je gebruiksgemak, maar je bespaart ook op het verbruik. Infrarood verwarming met thermostaat kan je apart van elkaar bedienen. Door de temperatuur per ruimte te regelen bespaar je. Het niet verwarmen van de extra logeerkamer levert je al snel een besparing van 50 euro per jaar op. Zet de thermostaat van de infrarood panelen één graad lager dan normaal, dit levert je een besparing van 6% per graad op.

Wil je meer informatie over A-kwaliteit infrarood panelen van Warmteshop? Je kan voor IR panelen contact opnemen met onze infrarood paneel deskundigen. Elke vraag over hoe werken of hoe bedien ik IR panelen wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over infrarood panelen vinden. Kom meer te weten thermostaten en de besparing op de verbruikskosten.

Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Thermostaten | Hoe bedien ik infrarood panelen?