Terrasverwarmer

Waarom wil je terrasverwarmer kopen bij Warmteshop?

Terrasverwarmer met gezonde warmte

Het gebruik van een terrasverwarmer is de beste manier om ervoor te zorgen dat je het hele jaar door kan genieten van jouw buitenruimte. Geschikt voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik, zoals in restaurants en productie faciliteiten.

De terrasverwarmer maakt gebruik van stralingswarmte in de vorm van infrarood. Hoewel infrarood warmte prettig is om in de buurt te hebben, biedt het ook therapeutische voordelen voor onze gezondheid. Infraroodstraling wordt bijvoorbeeld ook gebruikt voor warmte therapie. De warmte ontspant de spieren en bevordert de doorbloeding.

Je ervaart een warme gloed door je hele lichaam zodra de infraroodstraling je huid raakt. In tegenstelling tot de zon straalt infrarood verwarming geen gevaarlijke ultraviolette stralen uit. Op jouw terras geniet je binnen enkele seconden van een vleugje warmte.

Hoe infrarood terrasverwarmer de atmosfeer verwarmt

Een infrarood terrasverwarmer werkt door het uitzenden van lange of korte golflengte straling. Een veranda of binnenruimte kan veel baat hebben bij langgolvige straling. Carbon- of donkerstralers worden ook wel lange golf infrarood verwarming genoemd. Warmtestrips (heatstrips) worden gebruikt voor terrasverwarmer en produceren een lange- of middengolf straling.

De krachtigste en meest warmte afgevende infraroodstraler is de korte golf variant. De korte golf straler houd je warm op een koud terras. Efficient in gebruik, waarbij minimaal 93% van de elektrische energie omgezet wordt in aangename warmte.

Stralingswarmte warmt direct de objecten en mensen op. In tegenstelling tot een terrasverwarmer op gas, die gevoelig is voor wind, is de krachtige infrarood verwarming voor het terras dat niet. Bovendien geven ze ook geen nare geuren af. En ze zijn geruisloos. Een smartphone-app of een afstandsbediening maken het bedienen van de terrasverwarmer een fluitje van een cent.

 1. Efficiënte verwarming: Infrarood verwarmers zijn ontworpen om gerichte warmte te leveren, waardoor er minder energie wordt verspild in vergelijking met andere verwarmingssystemen.

 2. Lagere energiekosten: Door de efficiënte verwarming van infrarood verwarmers, verbruiken ze minder energie en bespaart u geld op uw energierekening.

 3. Milieuvriendelijk: Infrarood verwarmers stoten geen schadelijke gassen uit en hebben geen negatief effect op het milieu.

 4. Directe warmte: Infrarood straling verwarmt objecten direct, waardoor u snel en directe warmte ervaart.

 5. Geen opwarmtijd nodig: In tegenstelling tot andere verwarmingssystemen hoeft een infrarood verwarming niet op te warmen voordat het warmte afgeeft.

 6. Veilig: Infrarood verwarmers hebben geen open vuur of brandstof nodig, waardoor ze veilig zijn in gebruik.

 7. Duurzaam: Infrarood verwarmers hebben een lange levensduur en vereisen weinig onderhoud.

 8. Gelijkmatige warmteverspreiding: Infrarood verwarmers verspreiden warmte gelijkmatig, waardoor er geen koude plekken ontstaan.

 9. Flexibele installatie: Infrarood verwarmers kunnen op verschillende manieren worden geïnstalleerd, zoals aan de muur of het plafond, en kunnen worden gebruikt voor binnen- en buitenruimtes.

 10. Geschikt voor alle seizoenen: Infrarood verwarmers kunnen het hele jaar door worden gebruikt, ongeacht het weer.

 11. Gezondheidsvoordelen: Infrarood straling kan de bloedsomloop bevorderen, pijn verminderen en de spieren ontspannen.

Infrarood Verwarming | Terrasverwarmer