INFRAROOD PANELEN


Verwarmen met infrarood panelen


De ideale manier om uw huis te verwarmen zou zijn met een verwarming die betaalbaar is bij aanschaf. Een verwarming die geen onderhoud vraagt en bovendien nog duurzaam is ook. Wel, deze verwarming bestaat. Wanneer u uw woning verwarmt met infrarood panelen dan geniet u van al deze voordelen. Bovendien scheppen infrarood panelen ook nog eens extra ruimte in uw huis. Dit komt door dat deze panelen slecht 2 tot 3 cm van de muur in beslag nemen, dit in tegenstelling van de traditionele radiators die al snel 20 tot zelfs 30 cm dik zijn. Wenst u nog meer plaats te besparen? Hang uw infrarood panelen aan het plafond, een infrarood verwarming kan perfect aan het plafond geplaatst worden. Sterker nog, het plafond is de ideale plaats en geeft het hoogste rendement. Welke plaats u ook kiest, er is altijd wel het ideale verwarmingspaneel dat perfect aanpast aan uw behoeften en interieurstijl.

Infrarood panelen: pure klasse en energiezuinig

Infrarood verwarming komt in alle maten en vormen. Je hebt panelen die uitblinken in eenvoud en zich helemaal op laten gaan in de omgeving. Meestal zal je deze panelen zelfs niet opmerken. Maar zij komen ook als een waar kunststuk welke uw woning als het ware een upgrade geeft. Deze panelen worden dan weer onzichtbaar omdat ze juist opvallen. Niemand die vermoeden kan dat het hier om een infrarood verwarming gaat. Buiten dat een infrarood paneel stijlvol is, heeft het ook nog andere voordelen. Een infrarood verwarming is vooral energiezuinig en milieuvriendelijk. Een infrarood paneel zet de elektrische energie onmiddellijk om in warmtegolven van 10.000 NM. Dit zorgt ervoor dat alle objecten in de ruimte direct opgewarmd worden en men niet eerst het medium lucht moet verwarmen.

Universeel inzetbaar

Welke plaats er ook moet verwarmd worden, van een moderne woning tot klassiek. Van particulier gebruikt tot kantoorcomplex en van loods tot complete fabriek. Een infrarood verwarming vindt altijd wel een plaatsje in jouw woning of bedrijf. Onze reeks verwarmingselementen gaan van eenvoudige strakke metalen panelen die voorzien zijn van een keramische coating tot luxueuze warmtepanelen die er als een volwaardig kunstwerk uitzien. Elk model past op zijn manier perfect in jouw woning. Neem bijvoorbeeld onze infrarood spiegelverwarming die perfect jouw badkamer kan verwarmen. Je hebt een echte functionele spiegel in de badkamer hangen die ook nog je badkamer voorziet van een aangename warmte. Of wat dacht u van een romantische foto op het infrarood paneel in je slaapkamer? Infrarood panelen nemen elke vorm aan die je maar wenst. Wat zou je keuken zijn zonder een krijtbord verwarming waar je zelfs je boodschappenlijstje kan opschrijven indien je dat wenst. En geef het maar toe. Zo een strak infrarood paneel aan de muur is toch veel mooier dan die grote saaie bak die we vroeger nodig hadden met een centrale verwarming.

Infrarood panelen kopen

U wenst infrarood panelen te kopen, maar bent er nog niet helemaal uit welke panelen voor u het meest geschikt zouden zijn. Aarzel dan niet en kom even langs in één van onze showrooms waar u al onze panelen kan bekijken en ervaren. U bent steeds van harte welkom en wij voorzien u met alle plezier van persoonlijk advies. Vergeet niet als u langs komt van de juiste afmetingen van uw woning mee te brengen of beter nog uw grondplan als u dit hebt. Hebt u geen zin of tijd om langs onze showrooms te komen? Maak je geen zorgen, wij komen met plezier tot bij u thuis om zelf even uw woning op te meten en u vrijblijvend een offerte te maken. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat deze service die wij u bieden volledig gratis is. Druk gewoon even op de knop OFFERTE bovenaan deze pagina en vul uw gegevens in. Wij contacteren u dan zo spoedig mogelijk om een afspraak te maken.


Wat kost een infrarood verwarming?

Het is haast niet mogelijk om hier op de site een exacte en duidelijke prijs te geven van een infrarood verwarming. Wij kunnen u melden dat je reeds voor iets meer dan 100€ een infrarood paneel kan kopen. Maar we hebben ook panelen van meer dan 1000€. Kan en doet het paneel van 100€ hetzelfde als het paneel van 1000€ ? Neen natuurlijk niet! Alles hangt af van wat jij als klant wenst. Laat ons steeds vrijblijvend een berekening maken voor de installatie die het beste bij jou past.

Meer weten?

Wij kunnen op deze website niet alles plaatsen om uw informatie drang te bevredigen. Maar u bent steeds van harte welkom in één van onze showroom welke verspreid zijn over de ganse Benelux. Daar kan u de infrarood panelen ervaren en beleven. Of wenst u liever een afspraak bij u thuis? Onze afgevaardigde heeft steeds demonstratie materiaal bij de hand.