Infrarood paneel

RAL kleur infrarood paneel kopen

Het RAL kleur infrarood paneel is gemaakt van zeer robuust veiligheidsglas of metaal en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kan daarbij kiezen uit meer dan 200 verschillende kleuren en tinten. Het infrarood paneel van metaal is 1,8 cm dik en die van glas 2,2 cm. Ze zijn ruimtebesparend en lijken door de smalle look in de lucht te zweven.

We zijn ervan overtuigd dat er altijd een geschikte kleur is die past bij de inrichting van jouw woning of bedrijfsruimte. Dit dankzij het grote aanbod aan kleuren. Personaliseer het RAL kleur infrarood paneel door een eigen mooie kleur te kiezen. Paars, rood, blauw of turquoise, wat jij mooi vindt.

Omdat RAL een kleurstandaard is, wijkt deze nooit af. De kleur is precies wat je zoekt. Het is niet te licht of te donker, maar precies goed. Dat is één van de voordelen van een gestandaardiseerd kleursysteem.

ral kleur infarrood verwarming stopcontact verwarming drukknop schakelaar en infrarood verwarming
Infrarood verwarming met RAL kleuren stralingspaneel is verwarming met infrarood goedkoper dan gas

Kleuren infrarood verwarming

Het hoeft niet altijd zwart of wit te zijn, zeker niet als je kiest voor een kleuren infrarood verwarming. Bij Infrarood Verwarming kan je dan ook alle RAL-kleuren uitkiezen.

De keuzes zijn eindeloos. Een spectrum aan kleuren laat een woning of bedrijfspand glinsteren en vul de kamer met heerlijke infrarood warmte. Door de ingenieuze montagetechniek zorgt deze infrarood verwarming voor een stevige en veilige houvast aan de muur of het plafond.

Ben je op zoek naar mosgroen in de slaapkamer of houd je van een spannende kleur? Zoals een oud Tyrische paars getinte RAL-kleur infrarood paneel? Kies de kleuren die je wilt en Infrarood Verwarming zorgt dat deze bij je geleverd wordt. Dit kan variëren van vloeiende pastelkleuren tot contrasterende accentkleuren.

Alle kleuren infrarood paneel

Elk kleuren infrarood paneel wordt afzonderlijk gemaakt vanwege het grote aantal beschikbare kleurtinten en het brede scala aan klantvereisten. Kies de grootte, het vermogen (aantal Watt) en de RAL-kleur.

Het kleuren infrarood paneel wordt vervolgens specifiek ontworpen en gemaakt in de precieze kleurtint in de fabriek in Duitsland. De infrarood verwarming is binnen een week klaar voor montage aan de wand of het plafond. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

Voor RAL kleur infrarood paneel geldt dezelfde hoge kwaliteitscriteria als voor al onze andere modellen infrarood verwarming. Zoals spiegel met verwarming of de infrarood verwarming foto. Dat wil zeggen dat deze is gemaakt van sterk ESG-veiligheidsglas of metaal, geproduceerd is in Duitsland en TÜV gekeurd is. Het kleuren infrarood paneel heeft hoogwaardige gepolijste randen en is uitgerust met de hoogwaardige koolstoftechnologie.

is infrarood verwarming gevaarlijk waarom elektrisch verwarmen met metalen panelen