Handdoekdroger

badkamer met handdoekdroger foto vrouw handdoekverwarmer handdoek verwarming Infrarood verwarming badkamer 1000 watt elektrische verwarming badkamer infrarood elektrische verwarming handdoekdroger

Handdoekdroger in de badkamer

Met een handdoekdroger infrarood verwarming in de badkamer geniet je te allen tijd van droge en warme handdoeken. Als ook een warme badkamer. Het is namelijk een infrarood verwarming en handdoekdroger in één apparaat. Het oppervlakte is van metaal of glas en voorzien van chrome of RVS beugels. De handdoekdroger van Infrarood Verwarming maakt gebruik van lange golf infraroodstraling.

De infrarood stralen warmen direct de objecten en mensen in de badkamer op. Stralingswarmte werkt daardoor anders dan convectie warmte waarbij de lucht circuleert. Na het douchen zijn vaak de muren voorzien van vocht en condens. Dit komt omdat de muren, vloer en objecten kouder zijn dan de lucht. Bij infrarood verwarming heb je hier geen hinder van.

De stralen warmen de muren op, waardoor het vocht onttrekt. Voordeel is dat schimmels in muren verleden tijd zijn. Naast warme handdoeken profiteer je van comfortabele en schone warmte. De duurzame infrarood verwarming is ook nog eens zuinig in verbruik en heeft geen onderhoud nodig.  

Infrarood verwarming met handdoekbeugel

De badkamer is één van de koudste ruimtes in een woning. Om deze ruimte goed te verwarmen is een veel geziene combinatie een infrarood verwarming met handdoekbeugel en een spiegel met verwarming. Altijd warme handdoeken en geen condens op de spiegel.

De handdoekdroger is standaard verkrijgbaar in wit of zwart metaal oppervlak. De Welltherm glas infrarood verwarming is daarnaast ook in alle RAL kleuren verkrijgbaar, evenals in spiegel of krijtbord infrarood verwarming. Wil je een echt uniek element als handdoekdroger? Kies dan voor een infrarood verwarming met foto en handddoekbeugels.

De ontwerp mogelijkheden zijn ontzettend groot. Daarnaast is de handdoekdroger in verschillende formaten en wattage verkrijgbaar. Informeer bij Infrarood Verwarming naar de mogelijkheden. Afhankelijk van het formaat is het mogelijk om twee of drie handdoekdroger beugels te plaatsen. Als je van een strak design houdt is deze infrarood verwarming een ware aanvulling op jouw badkamer.

Dual-zone handdoekdroger

Verwarm de badkamer en droog jouw handdoeken met de dual-zone glazen handdoekdroger van Ecaros of Welltherm. Dankzij de twee aanwezige zones maak je gebruik van diverse oppervlakte temperaturen. De eerste zone heeft een infrarood verwarmingsvlak van 120 graden Celsius. Het andere deel heeft een droogfunctie en bereikt een temperatuur van 70 graden.

De handdoekdrogers zijn ruimtebesparend, dankzij het slanke ontwerp van slechts 1,8 tot 2,2  cm. Het glazen oppervlak is zeer veilig en gemaakt van ESG veiligheidsglas. Dit zorgt ervoor dat het glas erg sterk is en dat bij een mogelijke breuk stompe glassplinters ontstaan. Dankzij de IP44 klasse is de handdoekdroger spatwaterdicht.

De ESHC-techniek zorgt voor een gelijke warmte verdeling en een hoog rendement. De handdoekdrogers van Infrarood Verwarming zijn hoge kwaliteit. En voorzien van het strenge Duitse TÜV keurmerk, wat betekent dat ze aan zware kwaliteitseisen voldoen. Vraag een gratis offerte bij ons aan.

muurpaneel badkamer verwarming elektrische hnaddoekdroger handdoekverwarmer handdoekrek verwarming badkamer hasselt elektrische verwarming badkamer infrarood verwarmingspaneel badkamer