Infrarood panelen ITC

Infrarood panelen ITC thermostaat

Met de infrarood panelen ITC thermostaat kan je eenvoudig alle kamers op de juiste temperatuur instellen. En dat middels één centrale thermostaatregeling. Dit is niet alleen handig en praktisch, maar het bespaart je ook geld op verwarmingskosten.

Door middel van een thermostatische regeling voor infrarood verwarming bespaar je gemiddeld 22% op de verbruikskosten van elektriciteit. Simpelweg om de infrarood panelen ITC niet onnodig aan staan.

De nieuwe serie infrarood panelen ITC van Alkari heeft een slimme ITC-bediening waarmee je alle elementen in huis draadloos kan bedienen. Het volstaat om een aantal infrarood verwarming in de ruimte te plaatsen, elk met één centrale thermostaat die ze allemaal aanstuurt. Hierdoor is er geen zichtbare bedrading bij de overzichtelijke installatie.

Alkari met ITC-sturing

De infrarood verwarming die deze bijzondere thermostaat heeft, is de Alkari met ITC-sturing. Via het hoofdstation stel je eenvoudig de temperatuur in. De locatie van de thermostaat plaats je op een centrale plek in de woning. Meerdere ontvangers kunnen op de centrale verwarmingsthermostaat worden aangesloten.

Daardoor kan je nu heel eenvoudig iedere ruimte op de gewenste temperatuur instellen middels de centrale unit. Daarnaast kan je ervoor kiezen om een tweede Alkari met ITC-sturing boven op te hangen. Bijvoorbeeld voor de verwarming met spiegel of handdoekdroger in de badkamer.

Informeer bij Infrarood Verwarming naar de mogelijkheden van verwarmen met infrarood panelen ITC sturing. Onze experts leggen je graag uit wat de voordelen zijn van deze Duitse zuinige infrarood verwarming met ingebouwde thermostaat regeling.

Wat zijn infrarood panelen ITC?

Infrarood panelen ITC uitvoering is een infrarood verwarming van het merk Alkari, en is voorzien van een Integrated Temperature Controller (ITC). Dit betekent dat de infrarood panelen ITC voorzien zijn een ingebouwde thermostaat. Waarmee je vanaf één hoofdcentrale alle elementen in huis afzonderlijk kan aansturen.

Bij de montage hoef je met de ITC infrarood verwarming geen rekening te houden met snoeren voor de programmeerbare wifi thermostaat. De locatie van de draadloze thermostaat met ontvanger plaats je op een centrale plek in de woning. Eevnoudig te bedienen via het hoofdstation of via de app op je mobiele telefoon of tablet.

Het oppervlak is gemaakt van metaal en heeft een IP44 klasse. Dat wil zeggen dat ze spatwaterdicht. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Je kan kiezen uit alle RAL-kleuren, maar ook de wattages en afmetingen zijn verschillend. Van 200 watt tot 1000 watt. Standaard zijn de infrarood panelen ITC verkrijgbaar in de witte RAL 9003 kleur.

Maten en vermogens infrarood panelen ITC

De infrarood panelen ITC van het merk Alkari zijn verkrijgbaar in diverse maten en vermogens zodat deze in iedere ruimte toepasbaar is. Natuurlijk in de woonkamer, maar ook prachtig in de badkamer, slaapkamer of studieruimte. Voor meer informatie over onze duurzame en zuinige producten kan contact opnemen met Infrarood Verwarming.

Afmeting in cm
(lxbxh)

Vermogen in wattage

IP-klasse

Gewicht in kilogram

Kleur

40 x 60 x 2

200 watt

IP44

5,2 kg

Wit RAL 9003

60 x 60 x 2

400 watt

IP44

8,3 kg

Wit RAL 9003

40 x 120 x 2

500 watt

IP44

10,4 kg

Wit RAL 9003

60 x 90 x 2

600 watt

IP44

12,7 kg

Wit RAL 9003

60 x 120 x 2

800 watt

IP44

16,2 kg

Wit RAL 9003

60 x 140 x 2

1000 watt

IP44

19,3 kg

Wit RAL 9003

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Infrarood panelen ITC