Krijtbord

Infrarood verwarming krijtbord keuken

Met een infrarood verwarming krijtbord keuken geniet je van twee grote voordelen. Een heerlijke zuinige en duurzame infrarood verwarming met daarnaast een schoolbord welke je met echt krijt beschrijft. Een infrarood verwarming krijtbord verwarming is daardoor zeker aanwinst voor jouw keuken of andere ruimte.

De keuken wordt vaak overgeslagen om deze lekker te verwarmen. Er zijn immers al genoeg warmte bronnen aanwezig, zoals kookplaten en oven. Echter is de keuken meer dan een plek waar alleen gekookt wordt. Het is een centrale plek in de woning, waar je gezellig bij elkaar komt. Dan wil je dat deze ruimte toch ook warm is?

Een infrarood verwarming krijtbord zorgt voor deze prettige warmte. Ideaal om in te zetten als bijverwarming. Het zorgt namelijk voor de juiste temperatuur in de woonkeuken. Je beschrijft het oppervlak met echt krijt. Handig voor de boodschappenlijst of een lief bericht voor je kinderen of partner.

Functies krijtbord

De functies van het krijtbord zijn divers. Allereerst is het oppervlak gemaakt zwart gelakt metaal of veiligheidsglas. Je kan het beschrijven met echt krijt en daarna schoonmaken met een vochtige doek. De zwarte infrarood verwarming heeft een robuuste en tegelijkertijd een elegante uitstraling.

De krijtborden staan zeer mooi in de keuken, maar is ook voor andere ruimtes zeer goed te passen. Zoals in de badkamer, studieruimte, hal slaapkamer, maar ook op kantoor of in de horeca. Je kan het namelijk gebruiken als brainstorm bord in vergaderzalen of als menubord in een restaurant. Let wel, beplak het oppervlakte nooit met plakband. Dit vanwege de hoge temperaturen van het oppervlakte (tot 120 graden Celsius)

Krijtbord is ook zeker geschikt in de badkamer als zwarte infrarood verwarming. Door de IP44 classificatie is het krijtbord namelijk spatwaterdicht. Dankzij de universele ophanging kan je het zowel horizontaal of verticaal monteren aan de wand. Er is daardoor altijd wel een geschikte plek in huis, kantoor of commercieel pand.

Wat is infrarood verwarming krijtbord?

Het oppervlak van het krijtbord is gemaakt van metaal of verhard veiligheidsglas. En is afgewerkt in een zwart matte kleur. Net zoals een schoolbord, kan de infrarood verwarming krijtbord  beschrijven met echt krijt. Net zoals een schoolbord. Je maakt het weer schoon middels een vochtige doek.

Je monteert het aan een vrije muur, zodat deze vrij kan stralen. De infrarood verwarming werkt middels stralingswarmte. Waarbij de energie wordt omgezet in infrarood warmte. Deze warmt niet de lucht op, maar direct de mensen en objecten in het stralingsgebied. De warmte is daarmee te vergelijken met de zonnestralen. Maar dan zonder de schadelijke UV.

Wil je geld besparen en het toch heerlijk warm hebben? Kies dan voor infrarood verwarming. Wil je meer weten over de functionaliteit van het krijtbord? Breng dan zeker een bezoek aan één van onze showroom in de Benelux. Je kan ook natuurlijk ook gelijk een offerte aanvragen bij Infrarood Verwarming.

wattage radiator berekenen krijtbord verwarming