Foto

Infrarood verwarming mona lisa hoe bedien ik infrarood panelen

Kunstzinnige infrarood verwarming foto

Met een infrarood verwarming foto aan de wand, heb je een design element in huis. Deze geeft niet alleen aangename warmte, maar is ook een aanvulling op iedere inrichting. Je kan zelf de keuze maken welke print je op de infrarood verwarming foto afgedrukt wilt hebben.

Maak van jouw infrarood verwarming een waar kunstwerk aan de muur, welke eenvoudig integreert in de woonomgeving. Dankzij het slanke ontwerp van 2,2 cm neemt de verwarming nauwelijks ruimte in beslag en ziet het eruit als een echt schilderij aan de wand.

De infrarood verwarming foto is verkrijgbaar in diverse maten en vermogens zodat deze in iedere ruimte geschikt is. Natuurlijk in de woonkamer, maar ook prachtig in de hal of in de badkamer voorzien van een handdoekdroger beugel.  Deze unieke infrarood verwarming foto bestel je eenvoudig online bij Infrarood Verwarming.  

Veilige infrarood verwarming foto

Dankzij de speciale printtechniek blijft de infrarood verwarming foto afdruk altijd mooi. Het oppervlak is namelijk hitte-, zuur- en krasbestendig. Ondanks de hoge temperatuur van 115 graden Celsius die het glas oppervlak bereikt.

Het oppervlak van de infrarood verwarming foto is gemaakt zeer robuust ESG-veiligheidsglas. De afgeronde hoeken maken het design bovendien nog mooier en ook veiliger. Je kan eventueel ook kiezen voor een frame om het schilderij te plaatsen. Verkrijgbaar in alle RAL kleuren.

Infrarood verwarming foto is, net als alle andere infrarood verwarming elementen, voorzien van een strenge Duitse TÜV-keuring, VDE en RoHS-certificaat. Dit betekent dat de energie optimaal omgezet wordt in warmte. Bovendien zeer veilig en duurzaam in verbruik is. Meer weten? Neem contact met ons op via het formulier.

Eenvoudige installatie aan wand

De eenvoudige installatie aan de want wordt mogelijk gemaakt door de universele gepatenteerde ophangbeugels. Bij Infrarood Verwarming worden deze standaard meegeleverd. Evenals een installatiekit met boormal en instructieboekje.

Dankzij de ophangbeugels is zowel verticale als horizontale installatie aan de muur mogelijk. Door de strakke montage ziet er nauwelijks afstand tussen de muur en de infrarood verwarming. Hierdoor lijkt het net of deze in de lucht zweeft, wat een prachtig effect geeft in de kamer. Het speciale veiligheidsslot houdt de infrarood verwarming stevig vast en recht in de houder.

Bovendien beschikken ze over een IP44 klasse wat betekent dat de infrarood verwarming foto spatwaterdicht is. Daardoor ook ideaal te gebruiken in vochtige omgevingen, zoals de badkamer. Wij leveren enkel infrarood verwarming met tenminste twee hittebescherming schakelaars. Deze regelt automatisch de temperatuur bij een eventuele oververhitting. Met Infrarood Verwarming kies je dan ook voor veilige, zuinige en comfortabele warmte.

infrarood verwarming veilig infrarood paneel kinderkamer infrarood paneel design kinderkamer infrarood panelen kinderkamer