Led verwarming

LED verwarming bespaart energie

De voordelige LED verwarming van Infrarood Verwarming combineert twee milieuvriendelijke werelden. Als eerste de  duurzame infrarood verwarming en ten tweede energiebesparende led-verlichting. Infrarood verwarming met verlichting is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar geeft ook een uitstekende warmte.

Doordat LED verwarming eenvoudig aan de wand of het plafond te monteren is, kan deze in verschillende ruimtes worden toegepast. Zoals woonkamer, badkamer of kantoor. Bij de montage is slechts één aansluitpunt per apparaat nodig, wat een aanzienlijk voordeel is.

Met de draadloze combinatiekit bedien je de verlichting en warmtebron afzonderlijk. De led-verlichting wordt aangestuurd door een draadloze schakelaar en de led verwarming door een draadloze (geïntegreerde) thermostaat. Met een wifi-thermostaat bedien je het via de app op je smartphone. Waar je dan ook bent, zo eenvoudig is het.

Veilige LED infrarood verwarming

De LED infrarood verwarming is bedoeld om meer veiligheid in huis te brengen. Met name in de badkamer, waar deze vaak wordt gebruikt. De led verwarming is dan ook spatwaterdicht en bijzonder robuust dankzij het hoogwaardige ESG-veiligheidsglas en de IP44-klasse.

Hierdoor zijn ze geschikt voor gebruik in vochtige omgevingen. Zelfs als het glazen oppervlak zou breken, ontstaan er geen grote scherven. Verder heeft de led-verwarming twee veiligheidsschakelaars om oververhitting te voorkomen. Als het oppervlakte te heet wordt, schakelt deze zichzelf automatisch uit.

Infrarood Verwarming stelt veiligheid boven alles. Daarom is de led-verwarming ook gekeurd door TUV, heeft en RoHS certificaat en is gemaakt in Duitsland. Vraag ons naar de veiligheidskeurmerken. Onze adviseurs geven je namelijk graag uitleg over hoe veilig huis verwarmen met stralingswarmte. In de showroom kan je ook langskomen en de heerlijke warmte zelf ervaren. Maak vandaag nog een afspraak of vraag een offerte aan.

Energiezuinig verwarmen

Energiezuinig verwarmen met deze stijlvolle LED verwarming, welke je aan het plafond of muur monteert. Het kan worden gebruikt als primaire of secundaire verwarmingsbron. Niemand zal geloven dat dit element ook als lichtbron fungeert. Totdat je de verlichting ’s avonds aan doet.

Energiezuinige warmte en verlichting met slechts 48 watt aan leds, wat de ruimte mooi verlicht. Klanten kopen vaak dit element met verlichting voor de woonkamer aan het plafond of een spiegel met warmte en verlichting voor in de badkamer.

De verlichting wordt aangeboden als plafond inbouwframe of als losse magneet strips die je eenvoudig aan de achterkant vastklikt. Stralingswarmte die lang aanhoudt, gecombineerd met een rustgevende en zuinige verlichtingsbron. Vraag onze adviseurs om advies om jouw woning energiezuinig te verwarmen.

infrarood paneel met verlichting led verwarmingspaneel