Slimme thermostaat voor energiebesparing 

slimme thermostaat voor infrarood verwarming thermostaat wifi draadloze schakelaar met ontvanger draadloze kamerthermostaat

Slimme thermostaat: De toekomst van energiebesparing

Ervaar de revolutie in huishoudelijke technologie met de slimme thermostaat. Dit wonderlijke apparaat leert je dagelijkse routine kennen, past de temperatuur in je huis aan jouw behoeften aan en helpt je flink te besparen op je energierekening. De slimme thermostaat is niet zomaar een gadget, maar een investering in comfort, gemak en duurzaamheid. Zeker in combinatie met infrarood panelen een onmisbare gadget in je huis. 

elektrische verwarming met slimme thermostaat wifi thermostaat

Wat is een slimme thermostaat?

Een slimme thermostaat is een technologisch hoogstandje dat je huis naar een hoger niveau van energie-efficiëntie tilt. In plaats van handmatig de temperatuur in je woning te moeten regelen, past de slimme thermostaat zich aan jouw levensstijl aan. Het leert je routines en past de temperatuur in je woning hierop aan. Als je bijvoorbeeld op vakantie gaat, weet het apparaat dit en zet het de verwarming lager. Maar als je thuiskomt van een lange dag werken, verwelkomt de slimme thermostaat je met een comfortabel warm huis.

Hoe werkt een slimme thermostaat?

De slimme thermostaat maakt gebruik van geavanceerde algoritmes om je dagelijkse routine te begrijpen. Het registreert wanneer je meestal thuis bent en wanneer niet. Het maakt verbinding met je Wi-Fi-netwerk en kan zo, via een app op je telefoon, op afstand worden bediend. Wil je dat je huis lekker warm is als je thuiskomt van het werk? Met een paar tikken op je telefoon is dat geregeld. En als je onverwacht langer wegblijft, kun je met de thermostaat-app de verwarming uitschakelen om energie te besparen.

Slimme thermostaat en infrarood panelen: een winnende combinatie

Welke verwarming kiezen warmtepaneel IR verwarming zuinig verwarmen beste elektrische verwarming slimme thermostaat met infrarood panelen

De integratie van een slimme thermostaat met infrarood panelen is een gamechanger in het verwarmen van woningen. Infrarood panelen werken anders dan traditionele verwarmingssystemen; ze verwarmen objecten en mensen in de kamer in plaats van de lucht, wat resulteert in een comfortabelere en efficiëntere warmte.

Door deze panelen te koppelen aan een slimme thermostaat, krijg je de ultieme controle over je energieverbruik. De thermostaten optimaliseren de werking van de infrarood panelen op basis van je dagelijkse routine en het energieverbruik in realtime bewaken. 

Hierdoor kun je bijvoorbeeld instellen dat de panelen op volle kracht werken in de woonkamer wanneer je thuis bent, maar naar een energiebesparende stand gaan in kamers die je niet gebruikt. Zo combineer je het comfort van de infraroodwarmte met de energie-efficiëntie van een draadloze thermostaten voor een ongeëvenaarde verwarmingservaring.

slimme thermostaat aansluiten thermostaat verwarming

Zuinige thermostaat verwarming

Wil je meer informatie ontvangen over thermostaat verwarming of wil je weten hoe slimme thermostaat werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming Antwerpen, Warmteshop Hasselt of verwarmingswinkel Roeselare.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over goedkoop verwarmen met convectoren elektrisch, zoals onze duurzame infrarood panelen

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Thermostaten | Slimme thermostaat voor energiebesparing