Hoe werkt een draadloze thermostaat?

elektrische verwarming met thermostaat hoe werkt een draadloze thermostaat aansluiten

Werking van draadloze thermostaat verwarming

Een draadloze thermostaat voor je verwarming bedien je eenvoudig via de app op je mobiele telefoon of via het hoofdstation. Met diverse technologieën kan steeds meer automatisch, op afstand en elektronisch worden bediend. Dit verhoogt tevens je wooncomfort. Met een draadloze thermostaat voor je infrarood verwarming profiteer je dan ook altijd van een prettig en aangenaam leefklimaat.

De infrarood verwarming regel je met een draadloze thermostaat met wifi of bluetooth. Eenvoudig en altijd bereikbaar met je smartphone. Waar je ook bent, thuis of buiten de deur of op vakantie. Kom je van terug van vakantie, dan stel je het infrarood warmtepaneel alvast in. Een warme thuiskomst staat jou te wachten met een draadloze thermostaat.

wifi thermostaat verwarming draadloos thermostaat hoe werkt een draadloze thermostaatWat is een infrarood verwarming thermostaat?

De infrarood verwarming thermostaat is in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De verschillende afmetingen en designs zorgen voor een prachtig design die aansluit op jouw interieur. De lelijke stinkende en geluid makende radiatoren kunnen de deur uit. Maak plaats voor de stijlvolle design verwarming van Warmteshop.

Het oppervlak van een infrarood verwarming is gemaakt van veiligheidsglas of metaal. De metalen panelen zijn afgewerkt met poedercoat. De glazen panelen zijn robuust, stevig, zuur- en krasvrij. Kies voor een foto verwarming in de woonkamer met een draadloze thermostaat. Eenvoudig te bedienen en binnen 10 minuten warm.

Lijst het IR paneel vervolgens in, het is net als een schilderij aan de muur. Of kies voor de woonkeuken een krijtbord keuken paneel. Deze is verkrijgbaar in mat zwart glas, welke je met echt krijt beschrijft. Handig voor de boodschappenlijst. De infraroodpanelen zijn geschikt voor wand- en plafondmontage. Maar ook verkrijgbaar als mobiele verwarming.

Infrarood paneel thermostaat

Een infrarood paneel thermostaat levert je een besparing op het energie verbruik op zo’n 22%. Je hebt daardoor de investering al snel terugverdiend. Programmeer de draadloze slimme thermostaat, waardoor jouw huis automatisch op de gewenste temperatuur wordt verwarmd. Dit zorgt voor een energiebesparing en voor meer wooncomfort.

De temperatuur stel je eenvoudig voor ieder infrarood paneel in. Je regelt het verwarmingspaneel met de draadloze thermostaat welke via bluetooth of wifi werkt. Werkt deze op wifi, dan kan je de thermostaat verwarming ook op afstand bedienen. Dat wil zeggen dat je verwarming aan- of uitzet waar je ook bent. Download de app waardoor je de stralingspanelen apart bedient via jouw mobiele telefoon of de tablet. Je kan de verbruikskosten in de gaten houden via de app.

Koop een verwarming met geïntegreerde thermostaat of koop een losse thermostaat. Gebruik je de IR verwarming als bijverwarming in de badkamer bijvoorbeeld, dan kan je een aparte thermostaat badkamer kopen. Geschikt voor alle badkamer infrarood panelen, zoals een spiegel met verwarming of handdoek droger.

Bespaar geld met infrarood kachel met thermostaat

thermostaat

Infrarood kachel met thermostaat bespaart je jaarlijks veel geld. Bespaar tot 22% op de verbruikskosten. Dit komt omdat een infrarood kachel met thermostaat nooit onnodig aan staat. En dat is nog niet alles. Een infrarood verwarming warmt op een andere manier dan een convectie kachel. Het warmt niet de lucht op, maar direct de vaste objecten zoals de bouwschil en mensen.

Dit geeft een ander warmtegevoel, waardoor je de thermostaat 2 tot 3 graden lager kan zetten. De thermostaat 1 graad lager besparing is maar liefst 6%. Kortom door infrarood verwarming te bedienen met een draadloze thermostaat heb je de investering al snel terugverdiend.

Wil je meer informatie over Hoe werkt een draadloze thermostaat? Je kan voor hoe werkt een draadloze thermostaat contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over hoe werkt een draadloze thermostaat wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over nieuwe verwarming kopen, breng de zon in huis vinden. Lees meer over thermostaten.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Thermostaten | Hoe werkt een draadloze thermostaat?