Warmtepaneel van metaal

Warmtepaneel van metaal kopen

Warmtepaneel van metaal heeft een strak ontwerp en is ook flinterdun. Met een dikte van slechts 1,8 centimeter zie je bovendien niet eens dat er een infrarood verwarming aan de muur of plafond hangt. Of juist wel vanwege het prachtige ontwerp of opvallende kleur.

Warmtepaneel van metaal van Infrarood Verwarming heeft door de poedercoat laag een zeer hoge warmte verdeling. Dit merk je gelijk zodra je deze aanzet. Ze zijn licht van structuur en door de subtiele poedercoating laag bovendien krasvrij en kleurvast.

Standaard wordt deze infrarood verwarming geleverd in de kleur wit. Maar je kan ook kiezen uit alle overige RAL-kleuren. Er zit altijd wel een kleur bij, die bij jou én je interieur past. Een warmtepaneel van metaal past werkelijk overal. Bijvoorbeeld in de woonkamer, badkamer, kelder, kantoor of zelfs in de garage. Door de elegante en tegelijkertijd robuuste uitstraling zijn ze op iedere plek te integreren.

Zuinig en duurzaam verwarmen

Wil je zuinig en duurzaam verwarmen? Kies dan voor een robuuste en duurzame infrarood verwarming, waarbij de warmte goed verdeeld wordt over het gehele oppervlak. Er zijn dus geen koude randen en hoeken, maar een hoog bereik in warmteverdeling. En dat merk je in de gevoelstemperatuur.

Warmtestraling levert een intense warmte, waardoor je de thermostaat zo’n 2 graden naar beneden kan bijstellen. Dit levert je vervolgens een besparing op van 6% per graad. Warmtepaneel van metaal heeft een speciale thermische isolatie aan de achterzijde, waardoor deze efficiënt en duurzaam in gebruik is. Het warmteverlies aan de achterkant is minimaal. Hier bespaar je maandelijks flink op de verbruikskosten.

Infrarood verwarming heeft diverse metalen uitvoeringen, zoals de Ecaros infrarood verwarming, Welltherm en Alkari lijn. Informeer bij ons naar de mogelijkheden om jouw woning of kantoor te voorzien van gerichte infrarood warmte. Geschikt voor montage aan het plafond of wand.

Mobiel warmtepaneel van metaal

Als extra accessoire biedt Infrarood Verwarming voor haar warmtepaneel van metaal een voeten standaard aan. Deze is compatibel voor ieder Ecaros model, met uitzondering van de 300 watt uitvoering. Met deze optionele voeten standaard tover je in korte tijd een infrarood verwarming om in een 100% mobiel model.

In een paar simpele stappen schroef je de achterkant van de Ecaros infrarood verwarming vast op de voeten standaard. Je plaatst de infrarood verwarming in iedere kamer waar extra warmte gewenst is. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op de elektriciteit.

Het mobiele warmtepaneel van metaal zorgt voor veel warmte bij het beengebied, bijvoorbeeld voor of naast een bureau. Een multifunctionele infrarood verwarming die duurzaam en zuinig in verbruik is. En bovendien geen onderhoud nodig heeft. Meer weten? Kom langs in één van de showrooms van Infrarood Verwarming of vraag een gratis offerte aan.

mobiele infrarood verwarming infrarood paneel staand infrarood kacheltje
Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Warmtepaneel van metaal