Spiegel met verwarming

Wat is een spiegel met verwarming?

Spiegel met verwarming is een infrarood verwarming en spiegel in één. Het biedt comfortabele warme in een unieke verpakking. Het is absoluut een originele keuze voor aan de muur in de woonkamer, hal, kledingkamer of badkamer. Altijd heerlijk warm en prachtig om te zien.

Een spiegel met verwarming kan je ook voorzien van zuinige led verlichting. Waarbij je maar één aansluitpunt nodig hebt. Duurzame warmte en zuinige verlichting. Deze infrarood verwarming is gemaakt van gehard glas en heeft een licht verchroomd spiegel-oppervlak. Met een dikte van 2,2 cm is deze ook nog eens ruimtebesparend.

Ze zijn verkrijgbaar in vierkante of een rechthoekige vorm, waarbij je deze in de lengte of breedte eenvoudig zelf monteert aan de muur. Ook heb je keuze in verschillende wattages. Daardoor is er voor iedere ruimte een passende spiegel met verwarming. Informeer naar de mogelijkheden van huis verwarmen met infrarood.

Spiegel met verwarming in badkamer

Een populaire plek voor een spiegel met verwarming is de badkamer. Eigenlijk is deze onmisbaar in iedere badkamer. Er zijn namelijk twee grote voordelen aan verbonden. Allereerst is de badkamer ’s morgens heerlijk warm en ten tweede heb je nooit meer last van een beslagen spiegel na het douchen of badderen.

Daarnaast zorgt infrarood warmte ook voor droge muren in de badkamer. Waardoor schimmelgroei tegengegaan wordt. Droge, warme en gezonde badkamer. Gemaak van gehard glas en dankzij de IP44 klasse spatwaterdicht. Je kan het element daardoor veilig monteren aan de wand in de badkamer. Bijvoorbeeld boven de wastafel.

Je hebt nooit meer een koude ruimte waarin je in hoeft te douchen. Geen beslagen spiegel en droge muren. Met de slimme thermostaat die geïntegreerd is, stel je eenvoudig de tijd in hoe laat deze aan moet gaan. Je bedient het eenvoudig met de app op je smartphone. Waar je ook bent, thuis of onderweg.

Zuinig verwarmen

Zuinig verwarmen met onze design spiegel met verwarming. Welke een ware aanvulling is voor de badkamer of woonkamer. In de kledingkamer is deze ook zeer handig, want je hebt gelijk een passpiegel bij de hand. Je bespaart met stralingswarmte zo’n 30 tot 50% op de energiekosten. Bovendien heb je geen onderhoudskosten, want er zijn geen draaiende delen die kapot kunnen gaan. En is de installatie eenvoudig en snel.

De temperatuur in de ruimte van de kamer wordt gelijkmatig verwarmd. Infrarood straling is vergelijkbaar met de warmte van de zon. Intens, warm en gezonde stralingswarmte. Daarnaast vindt er geen luchtcirculatie plaats en dus ook geen stof verplaatsing. Je profiteert van een schoon en warm binnenklimaat.

Het benodigde vermogen is afhankelijk van de grootte en de indeling van de kamer. Voor badkamers adviseren wij altijd een hoger vermogen te nemen. Omdat deze in korte tijd veel warmte moet genereren. 400 tot 600 watt voor 8 m2 is voldoende. Wil je meer weten over onze design infrarood verwarming of andere producten? Neem contact met op met Infrarood Verwarming.

spiegel met infrarood verwarming hal
Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Spiegel met verwarming