Draadloos thermostaat bespaart geld

Aparte thermostaten voor iedere kamer ir panelen elektrische verwarming met thermostaat draadloos Digitale thermostaat infrarood verwarmingspaneel met thermostaat

Draadloos thermostaat voor infrarood verwarming

Een draadloos thermostaat heeft het voordeel dat je geen snoeren meer hebt in de woonkamer, badkamer of andere ruimte waar je de infrarood verwarming gebruikt. Een draadloze thermostaat communiceert met de infrarood panelen via een bluetooth of internetverbinding van het hoofdstation.

Aparte thermostaten voor iedere kamer ir panelen elektrische verwarming met thermostaat draadloosJe bedient de infrarood verwarmingspanelen afzonderlijk van elkaar via het hoofdstation of middels de app op je mobiele telefoon. Communiceert de thermostaat met wifi, dan kan je deze ook op afstand bedienen. Handig als je bijvoorbeeld ’s morgens vroeg toen je naar je werk ging vergeten bent om de badkamer verwarming uit te zetten. Eenvoudig via de app zet je deze alsnog uit.

Of als je bijna thuiskomt en je wilt dat de infrarood verwarming woonkamer al aan is, dan kan je deze eenvoudig bedienen via de applicatie op je smart device. Je kan natuurlijk ook een programma instellen van de draadloos thermostaat. Met een draadloos thermostaat kan je alle kanten op.

Thermostaat infrarood paneel: 22% besparing

Wist je dat je met je een thermostaat verwarming zo’n 22% bespaart op de verwarmingskosten? Dat boven op de besparing die het je al oplevert om je woning zonder gas te verwarmen met infrarood panelen.

Een infrarood paneel gaat zeer zuinig met de energie om. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in comfortabele infrarood warmte. Tel daarbij op dat je de draadloos thermostaat ook een paar graden naar beneden kan afstellen. Want infraroodstraling voelt veel intenser warm aan dan convectiewarmte.

Iedere graad dat je de draadloos thermostaat naar beneden stelt, bespaar je al 6% op het verbruik. Gemiddeld ligt de besparing op het verbruik met infrarood paneel tussen de 30 tot 50%. En daar komt dan nog eens de 22% bij die het je bespaart als je een infrarood paneel met draadloos thermostaat gebruikt. Bovendien heb je geen onderhoudskosten op een infrarood paneel.

Thermostaat draadloos maken

Een thermostaat draadloos maken is mogelijk met een plug & play model. De zogenoemde stekker thermostaat zorgt ervoor dat jij jouw infrarood verwarming draadloos kan bedienen. Een thermostaat draadloos maken is eenvoudig. Je koopt een stekker thermostaat welke je voor het verwarmingselement in het stopcontact steekt.

thermostaat verwarming

Plaats als eerst de thermostaat opbouw model in het stopcontact. In de stekker thermostaat is plek om de stekker van jouw infraroodpaneel te stoppen. Zo eenvoudig kan je een thermostaat draadloos maken. Je hebt op deze wijze een draadloze klokthermostaat.

Sommige stekker thermostaten zijn voorzien van wifi waarmee je het infrarood paneel bedient via de app op je smartphone of tablet. Let wel op, want niet iedere stekker thermostaat heeft een wifi verbinding. De iets duurdere plug & play thermostaten hebben vaak wel een internetverbinding. Daardoor kan je deze vaak met een app bedienen.

Infrarood verwarming met thermostaat kopen

Wil je een infrarood verwarming met thermostaat kopen? Dan kan je kiezen uit:

  • infrarood verwarming met ingebouwde thermostaat
  • draadloze thermostaat
  • plug & play oftewel een stopcontact thermostaat (ook wel stekker thermostaat genoemd)
  • wifi thermostaat
  • slimme thermostaat (leert van jouw verwarmingsgedrag)
  • thermostaat met bewegingsmelder.
    .

Wil je meer informatie over draadloos thermostaat? Je kan voor thermostaat verwarming contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over infrarood verwarming met thermostaat wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over soorten verwarming badkamer elektrisch vinden. Lees meer over thermostaten.

Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Thermostaten | Draadloos thermostaat bespaart geld