Thermostaat wifi: bedien infrarood verwarming op afstand 

draadloze thermostaat aansluiten thermostaat wifi hoe bedien ik infrarood panelen thermostaat kopen draagbare thermostaat wifi met app draadloze thermostaat met ontvanger verwarmen met infrarood panelen

Wat is een thermostaat wifi?

Een thermostaat wifi is een technologische innovatie die je in staat stelt om de temperatuur in je huis te regelen via je smartphone, tablet of computer. Deze slimme thermostaten bieden flexibiliteit, comfort en efficiëntie in je verwarmingssysteem, en zijn vooral nuttig bij infrarood verwarmingssystemen.

Bedien infrarood verwarming met wifi thermostaat

Met een wifi thermostaat kun je de infrarood verwarming in je huis of kantoor bedienen, waar je ook bent. Je downloadt simpelweg de app op je smartphone of tablet, waarmee je vervolgens de infrarood panelen afzonderlijk van elkaar bedient. 

Zo kun je de temperatuur verhogen of verlagen, de verwarming aan- of uitzetten en zelfs tijdschema’s instellen voor wanneer je verwarming aan of uit moet gaan. Dit is bijzonder nuttig voor infrarood verwarming, die snel opwarmen en efficiënt werken als ze op de juiste manier worden beheerd.

slimme thermostaat voor infrarood verwarming thermostaat wifi

Voordelen van thermostaat wifi voor stralingspanelen

Een thermostaat wifi brengt vele voordelen met zich mee voor stralingspanelen. Ten eerste is er het gemak. Je kunt de infrarood verwarming bedienen vanaf je smartphone of tablet, waar je ook bent. Dit betekent dat je niet meer hoeft op te staan om de thermostaat te veranderen, of erger nog, thuis te komen in een koud huis omdat je vergat de verwarming aan te zetten.

Ten tweede, met een thermostaat wifi heb je meer controle over je energieverbruik. Je kunt precies zien hoeveel energie de stralingspanelen verbruiken en aanpassingen doen om energie te besparen. Dit maakt het makkelijker om je energierekening te beheren en helpt ook het milieu.

Ten derde kan een thermostaat wifi je helpen om je leefomgeving comfortabeler te maken. Je kunt de temperatuur in elke kamer apart instellen, zodat iedereen in huis het naar zijn zin heeft. Met de mogelijkheid om tijdschema’s in te stellen, kun je er ook voor zorgen dat je huis altijd de juiste temperatuur heeft op het juiste moment.

Meer weten over thermostaten?

duurzaam verwarmen met infrarood verwarming

Wil je meer informatie ontvangen over thermostaten of wil je weten hoe thermostaat wifi werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming AntwerpenWarmteshop Hasselt of verwarmingswinkel Veurne.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in huis. Bijvoorbeeld hoe efficiënt een badkamer bijverwarmen, ontdek de mogelijkheden.

Koop nu thermostaten bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Thermostaten | Thermostaat wifi: bedien infrarood verwarming op afstand