Contact

Contact

Heb je vragen of wil je graag contact met iemand van ons infrarood team? Kom dan langs bij onze Warmteshop infrarood verwarming. In de gehele Benelux hebben wij meer dan 30 winkels waar je de infrarood panelen kan zien en voelen.

Onze infrarood experts vertellen je graag alles over de duurzame en voordelige infrarood systemen die wij aanbieden. Het maken van warmte berekening voor jou woning of bedrijfspand is ook onderdeel van onze hoge service.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en beste infrarood verwarming winkel van de Benelux, de Warmteshop. In de showroom kan je rustig rondkijken. De verschillende soorten infrarood panelen staan hier uitgestald. Als ook infrarood toebehoren, zoals thermostaten en dimmers. Bekijk ook onze blogs en vraag en antwoord voor meer informatie.

Uiteraard staan onze adviseurs je graag te woord om al je vragen te beantwoorden over warmtepanelen en heaters. Natuurlijk kan je ook altijd bellen met onze klantenservice. Je kan ook ons contact formulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Infrarood verwarming

Warmteshop
Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare – België

Bel ons op:
+32 (0) 51 49 01 69

Op werkdagen:
Maandag – Vrijdag: 9:00 – 17:30

Email ons op:

info@warmteshop.be

Onze gegevens:

OND NR: 826643106

BTW NR: BE0826.643.106