Verwarmingspaneel van glas

Verwarmingspaneel van glas kopen

Verwarmingspaneel van glas zorgt voor kosteneffectieve warmte met een verscheidenheid aan ontwerpopties. Deze infrarood verwarming is leverbaar in alle RAL kleuren, met een mat of glanzend oppervlak. Daarnaast is ook een spiegel met verwarming leverbaar in diverse maten.

De infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardig, hittebestendig ESG-veiligheidsglas. Het verwarmingspaneel van glas is verkrijgbaar met of zonder frame. Waarbij je voor het frame kan kiezen uit vrijwel alle kleuren van de regenboog.

Dankzij het slanke model van 2,2 cm is deze infrarood verwarming mooi om te zien. Je kan het model monteren aan de wand of het plafond en inzetten als hoofd- of bijverwarming. De stralingswarmte is bovendien gezond voor mens en dier. Wil je meer weten over de innovatie oplossingen van Infrarood Verwarming? Neem dan zeker een keer contact met ons op.

Veilig verwarmingspaneel van glas

Verwarmingspaneel van glas mag opvallen in je woonkamer. Het is een namelijk een prachtige infrarood verwarming die opgaat in je interieur. Je hebt niet eens door dat er een infrarood verwarming aan de muur of plafond hangt. Totdat je deze aanzet en je de heerlijke warme stralen op je huid voelt.

Het verwarmingspaneel van glas van Infrarood Verwarming is samengesteld uit gehard veiligheidsglas. Als gevolg hiervan zijn ze sterk, uitzonderlijk duurzaam en krasbestendig. Wanneer het oppervlak beschadigd, breekt het glas in fijne stukjes. Zo hoef je je geen zorgen te maken over scherpe punten. Om het glas te breken, moet je veel moeite doen.

Daarnaast zijn de infraroodstralen onschadelijk voor onze gezondheid, sterker nog de stralingswarmte is gezond. Ze verwarmen namelijk de spieren en de bloedsdoorstroming wordt gestimuleerd. Bovendien zorgt deze innovatie manier van verwarmen voor een schoon binnenklimaat zonder stof verplaatsing.

Infrarood verwarming wand of plafond

Infrarood verwarming monteer je aan de wand of aan het plafond. Het universele ophangsysteem wordt standaard geleverd, als ook een montagekit met instructie. Het kan zowel verticaal als horizontaal aan een muur worden gemonteerd.

Het ophangsysteem kan ook aan het plafond worden gemonteerd. Infrarood verwarming is te bestellen met of zonder inbouwframe, waardoor het eenvoudig en feilloos geïntegreerd kan worden met het plafond. Eventueel voorzien van led-verlichting middels één aansluitpunt. Dit resulteert in een buitengewoon niveau van luxe en strak design, vooral in moderne woningen.

Infrarood verwarming is voorzien van een IP44-classificatie, wat betekent dat ze spatwaterdicht zijn. Het is daardoor veilig te gebruiken in de badkamer of een andere vochtige ruimte. Zoals een handdoekdroger of spiegel met verwarming. Wil je meer weten over deze revolutionaire manier van verwarmen? Bezoek onze showroom of neem contact met ons op.

slaapkamer met stone art infrarood verwarming infrarood verwarming kopen infrarood paneel slaapkamer bijverwarming slaapkamer infrarood paneel in de slaapkamer
Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Verwarmingspaneel van glas