Elektrische radiator woonkamer voordelen

infrarood verwarming IR elektrische radiator woonkamer gas verwarming binnen verwarming schilderij verwarming op gas infrarood paneel woonkamer welke infrarood verwarming

Profiteer van zuinige elektrische radiator woonkamer

De woonkamer is de drukste kamer in de meeste huizen, dus het is een uitstekende locatie om te profiteren van regelbare, energie-efficiënte elektrische radiator woonkamer met stijlvolle eigentijdse ontwerpen. Bij Infrarood Verwarming vind je een breed scala aan elektrische radiatoren die gebruik maken van de nieuwste, superieure technologie om woonkamers van alle afmetingen te verwarmen met een maximale efficiëntie. 

Je vindt er zelfs woonkamer radiatoren die speciaal ontworpen zijn voor gebruik in interieurs met hoge plafonds. Verkrijgbaar met nauwkeurige digitale thermostaten en slimme wifi thermostaat bediening, is het even gemakkelijk als economisch om je woonkamer warm en behaaglijk te houden.

Wat zijn elektrische woonkamer radiatoren?

Elektrische woonkamer radiatoren zijn onder te verdelen in 3 soorten: 

  1. Elektrische radiator: deze geeft convectie warmte af, waarbij de warmte door de woonkamer circuleert.
  2. Op water gebaseerde elektrische radiator woonkamer: Hierbij stroom er water door elektrische kachels of vloerverwarming waarbij het convectie warmte afgeeft. Ook wel hydronische verwarming of water verwarming genoemd. Meestal worden de elektrische radiatoren aangestuurd door een centrale thermostaat. 
  3. Infrarood verwarming woonkamer: Hierbij wordt de ruimte verwarmd via infrarood warmte. De infrarood panelen geven stralingswarmte af, wat een andere manier van woonkamer verwarmen is. Niet de lucht wordt verwarmd, maar direct de objecten en mensen in het stralingsgebied. Infrarood verwarming woonkamer is dan ook niet gevoelig voor tocht en ook zeer goed inzetbaar bij woningen die minder goed geïsoleerd zijn. 
elektrische radiator woonkamer

Infrarood verwarming woonkamer

De collectie infrarood verwarming woonkamer is ontworpen om je huis effectief en comfortabel te verwarmen. Met een verscheidenheid aan opties – van traditioneel tot strak en stijlvol – is er voor elk interieur wel iets passends te vinden. Uitgerust met een reeks energiebesparende functies, waaronder wekelijkse programmering, digitale precisiethermostaten en slimme wifi bediening, brengt de infrarood elektrische radiator woonkamer naar een hoger niveau – zodat je een comfortabele sfeer in je woonkamer creëert.

Voordelen infrarood paneel woonkamer

#1 Opvallend modern design

Verkrijgbaar in prachtige designs, van wit tot zwarte verwarming en alle RAL kleuren die daartussen vallen. Ook verkrijgbaar als spiegelverwarming of infrarood verwarming schilderij. De elektrische radiatoren van Infrarood Verwarming bieden een chique en stijlvol alternatief voor conventionele verwarming – perfect voor elk modern interieur. Maar ook de infrarood verwarming foto is een prachtig model. Hierbij kun je op het oppervlak van het infrarood paneel een foto naar keuze laten printen. De printtechniek is speciaal ontworpen, zodat het tegen de infraroodstraling hitte kan. 

#2 Diverse stijlen en maten elektrische radiator woonkamer

Verkrijgbaar in horizontale en verticale oriëntatie, en in design en traditionele stijlen, zodat ze in verschillende ruimtes passen. De warmtepanelen zijn slechts 1,7 tot 2,2 cm dun, waardoor deze elektrische radiator woonkamer geen extra ruimte inneemt.

#3 Eenvoudige doe-het-zelf installatie

Veel van onze elektrische radiatoren zijn doe-het-zelf-vriendelijk en worden geleverd met alle benodigdheden voor een snelle en eenvoudige installatie. Denk hierbij aan een boormal, ophangbeugel en handige instructie. Je hoeft geen leidingen te trekken, enkel een paar gaten in de muur te boren en klaar ben je. 

#4 Zuinig verbruik infrarood verwarming

Het verbruik infrarood verwarming is zeer zuinig. Doordat niet de lucht wordt verwarmd, maar direct de objecten is het warmtecomfort veel hoger. Je kan daardoor de elektrische radiator woonkamer 3 tot 4 graden naar beneden bijstellen, naar 18 of 19 graden. Iedere graad die je naar beneden bijstelt, bespaart je jaarlijks al 6% op de energiekosten. Het verbruik infrarood verwarming is ook nog eens heel zuinig. Je kunt tot wel 50% besparen met elektrische radiator woonkamer.

infrarood verwarming woonkamer

Waarom werkt elektrische hybride verwarming zo goed in woonkamer?

Elektrische hybride verwarming van Infrarood Verwarming zorgt voor snelle maar langdurige warmte door efficiënte warmte te leveren via een combinatie van convectie en straling. Ze verwarmen zowel de omringende lucht als jou zelf met infraroodwarmte. Voor een zeer responsieve warmte die op een dieper niveau verwarmt – waardoor ze ideaal zijn voor diverse ruimtes, waaronder je woonkamer. 

Eenvoudig te installeren, de perfecte keuze voor een van de meest gemeenschappelijke ruimtes in je huis en in combinatie met slimme technologie bieden ze een ongeëvenaarde controle voor superieur warmtebeheer. Verfijnd en effectief, ons assortiment woonkamer radiatoren is vervaardigd volgens de hoogste normen, voor elektrische verwarming waarop je kunt vertrouwen.

Meer informatie over energiezuinig verwarmen

Wil je meer informatie ontvangen over energiezuinig verwarmen of wil je weten hoe elektrische radiator woonkamer werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming AntwerpenWarmteshop Hasseltof verwarmingswinkel Veurne.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over elektrisch verwarming in en rondom huis. Zoals waarom accumulatieverwarming vervangen nodig is en hoe je de perfect sfeer buiten creëert met een terrasverwarmer infrarood staand.

Koop nu infrarood panelen of hybride verwarmingspanelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Elektrische radiator woonkamer voordelen