Hybride verwarmingspanelen kopen

Zuinige hybride verwarmingspanelen

Met zuinige hybride verwarmingspanelen ervaar je de beste en nieuwste technologie uit twee verwarmingssystemen. Primair de infrarood stralingswarmte en secundair de convectie warmte. Deze combinatie levert daardoor een dubbel intense warmte-resultaat op.

Hybride verwarmingspanelen zijn hét bewijs dat beide technologieën zinvol zijn om te combineren in één apparaat. De modernste infrarood technologie in combinatie met convectie. Bij hybride verwarmingspanelen is de metalen behuizing speciaal ontwikkeld, zodat ook de lucht door de infrarood straling wordt verhit.

Dit verhoogt de efficiëntie van deze infrarood verwarming aanzienlijk in vergelijking met een standaard model. Deze combinatie levert daardoor nog meer warmte in een kortere tijdsperiode op. Dubbel zo efficiën, heerlijk aangenaam warm en zuinig huis verwarmen.

alkari-hybride-verwarmingspanelen.jpg
stralingskachel hybride infrarood verwarming hybride kachel

Techniek hybride verwarmingspanelen

Onze hybride verwarmingspanelen onderscheiden zich door de aanwezigheid van interne convectoren. Deze behuizing vergroot het verwarmingsoppervlak van de infrarood verwarming. Als gevolg hiervan produceert ons hybride model ongeveer 34% meer warmte. Dit ten opzichte van andere modellen die deze convectoren niet hebben.

Het vergrote verwarmingsoppervlak zorgt voor een krachtiger schoorsteen effect. Dat de kille lucht snel van onder naar boven opwarmt met meer kracht en volume. Hierdoor hebben de hybride verwarmingspanelen van Infrarood Verwarming een merkbaar kwaliteitsverschil.

De hybride infrarood verwarming is gemaakt van 1 mm dik staal. Dat brengt het grote kwaliteitsverschil met zich mee ten opzichte van andere modellen die alleen dun materiaal gebruiken. Dit grote verschil in kwaliteit is van buiten niet zichtbaar, maar heeft wel veel te bieden. Zoals zuinig verwarmen, maximale warmte-afgifte en zeer lange levensduur.

Wandmontage of mobiel verwarmen

Kies je voor wandmontage of wil je mobiel verwarmen? Je kan ze eenvoudig aan de muur monteren en weer demonteren om ze op een mobiele standaard te zetten. Met de handige vloerstandaard kan je de infrarood verwarming met convectie overal gebruiken. Waar je maar wilt en waar de warmte benodigd is.

De hybride verwarmingspanelen staan dankzij deze fraaie witte standaard maar liefst 5 centimeter van de vloer. Het doel is om de convectiestroom van onderaf ongestoord te laten verlopen. Het is een handige hulpbron voor extra warmte daar waar het nodig is. 

Wil je meer weten over de innovatieve manier van huis mobiel verwarmen? Neem dan contact met op met Infrarood Verwarming. Wij leggen je graag alles uit over onze infrarood-producten en toebehoren voor in huis. Ook berekenen we uit welk formaat en benodigde vermogen het beste bij jouw persoonlijke wensen past. We voorzien je altijd graag van advies op maat.

hybride verwarmingspanelen hybride infrarood verwarming wat is hybride verwarming hybride kachel