Elektrisch verwarming duurzaam en zuinig

infrarood verwarming kopen is infrarood verwarming goedkoop wat verbruikt een infrarood paneel ir verwarmingspanelen energiezuinig verwarmen elektrisch verwarming duurzaam verwarmen op elektriciteit

Elektrisch verwarming: zuinig, efficiënt en milieuvriendelijk

Elektrisch verwarming is een moderne en duurzame oplossing voor zonder gas huis verwarmen. Als je op zoek bent naar een efficiënte en milieuvriendelijke manier om je huis te verwarmen, dan is elektrisch verwarmen de oplossing. Elektrische verwarmingssystemen zijn er in verschillende vormen, namelijk middels stralingswarmte (infrarood) en convectiewarmte (lucht). Waarom is elektrisch verwarming zo populair?

Zuinige elektrische verwarming: waarom het belangrijk is

Zuinige elektrische verwarming is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Door te kiezen voor een energiezuinig verwarmingssysteem, verlaag je je energieverbruik en beperk je de CO2-uitstoot. Bovendien heb je geen last van onderhoudskosten die traditionele verwarmingssystemen met zich meebrengen. Laten we eens kijken naar infrarood verwarming, een zuinige elektrische verwarming optie die als beste naar voren komt.

infraroodverwarming elektrisch verwarming

Infraroodverwarming: beste keuze voor zuinige elektrische verwarming

Infraroodverwarming is een vorm van elektrische verwarming die gebruikmaakt van infraroodstraling om objecten en personen in een ruimte te verwarmen. In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen die de lucht verwarmen, zorgt infraroodverwarming voor een directe warmte overdracht. Dit maakt het een zeer efficiënt en zuinig elektrisch verwarming optie.

Infrarood warmtepanelen hebben tal van voordelen ten opzichte van andere elektrische verwarmingssystemen. Ten eerste is het energieverbruik aanzienlijk lager, waardoor je op lange termijn geld bespaart op je energierekening. Deze besparing kan wel oplopen tot 50% ten opzichte van een gasverwarming. Bovendien is de stralingswarmte die infraroodverwarming afgeeft gelijkmatig verdeeld, wat resulteert in een comfortabele en gezonde leefomgeving. 

Voordelen infrarood verwarming

Naast de zuinige werking, biedt infrarood verwarming nog meer voordelen. Het is eenvoudig te installeren, onderhoudsvrij en heeft een lange levensduur. Je monteert een warmtepaneel eenvoudig aan de muur of het plafond, waardoor je ruimte bespaart en je interieur niet verstoort. De warmtepanelen zijn slechts 1,7 tot 2,2 cm dun. 

Infrarood verwarming is ook beter voor je gezondheid. Omdat het geen luchtcirculatie veroorzaakt, vermindert het de verspreiding van stofdeeltjes en allergenen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor mensen met allergieën of astma.

voordelen infrarood verwarming elektrisch

Overweeg de overstap naar elektrisch verwarming

Het is duidelijk dat stralingswarmte een uitstekende keuze is als je op zoek bent naar een zuinig elektrisch verwarming optie. Niet alleen bespaar je op je energierekening, maar je draagt ook bij aan een beter milieu en profiteert van de vele gezondheidsvoordelen.

Bij het kiezen van een infrarood verwarmingssysteem is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van je woning, de isolatie en je persoonlijke voorkeuren. Er zijn diverse soorten infrarood panelen op de markt, zoals spiegelverwarming, verwarming schilderij en krijtbord paneel. Hierdoor vind je de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek voor je interieur.

Stap over op elektrisch verwarming

Als je op zoek bent naar een efficiënte, zuinige en milieuvriendelijke manier om je huis te verwarmen, dan is elektrisch verwarming zeker het overwegen waard. Infrarood paneel steekt met kop en schouders boven andere opties uit, dankzij de vele voordelen die het biedt. Overweeg de overstap naar infrarood paneel en ervaar zelf de positieve impact op je energierekening, het milieu en je algehele comfort binnenshuis.

Wil je meer informatie ontvangen elektrisch verwarming werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infraroodverwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming AntwerpenWarmteshop Hasselt of verwarmingswinkel Roeselare.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in huis. Zoals de prachtige spiegel badkamer met verwarming

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Elektrisch verwarming duurzaam en zuinig