Badkamer paneel zorgt voor comfort 

badkamer paneel infrarood verwarming badkamer ervaring snelle verwarming badkamer Hasselt ipx5 IR warmtepaneel energiezuinige badkamerverwarming

Badkamer paneel uitvoeringen

Infrarood verwarming is een uitstekende manier om je badkamer op een efficiënte en comfortabele manier te verwarmen. Een badkamer paneel is verkrijgbaar in diverse soorten uitvoeringen, zoals een spiegel met verwarming, plafondverwarming en handdoekdroger. Bij Warmteshop vind je dan ook de perfecte oplossing voor een warme en gezonde badkamer. 

Door het gebruik van infrarood technologie wordt namelijk niet de lucht verwarmd, maar direct de objecten. Dit zorgt voor een snelle en gelijkmatige opwarming van de ruimte, zonder luchtcirculatie waardoor je profiteert van een schoon binnenklimaat. Bovendien nemen de panelen weinig ruimte in beslag en zijn ze gemakkelijk te installeren. Ontdek de voordelen van badkamer paneel en geniet van een aangename ervaring.

spiegelverwarming badkamer paneel

#1 Spiegelverwarming voor een mistvrije badkamer

Met spiegelverwarming hoef je nooit meer te wachten tot de spiegel is ontdaan van condens. Een spiegelverwarming beslaat namelijk nooit, waardoor je altijd je spiegelbeeld na het douchen of badderen ziet in de spiegelverwarming. Je plaatst de verwarming met spiegel en verlichting gewoon op de ‘oude’ plek boven de wastafel. Dankzij de IP44 klasse is de badkamer verwarming ook spatwaterdicht en dus veilig in vochtige omgevingen te gebruiken. 

#2 Plafond infrarood panelen voor warme vloer

plafondverwarming badkamer

Plafond infrarood panelen zijn perfect voor het verwarmen van de gehele badkamer. De panelen worden aan het plafond gemonteerd en verwarmen direct de objecten, waaronder ook de grond. Hierdoor heb je geen vloerverwarming meer nodig. Bovendien bespaar je ruimte doordat je geen aparte radiator meer nodig hebt.

#3 Handdoekdroger voor warme handdoeken en een droge badkamer

Handdoekdroger wit badkamer net infrarood verwarming

Een handdoekdroger is niet alleen handig om je handdoeken te drogen, maar ook om de badkamer te verwarmen. De panelen worden aan de muur gemonteerd en zorgen voor een aangename warmte in de ruimte. Bovendien zijn je handdoeken altijd warm en droog wanneer je uit de douche of bad stapt.

Infrarood panelen zijn de ideale oplossing voor het verwarmen van de badkamer. Ze zijn efficiënter dan traditionele radiatoren en zorgen voor een snelle opwarming van de ruimte. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren en nemen ze weinig ruimte in beslag.

Geniet van een energiezuinig badkamer paneel 

Wil je ook genieten van een comfortabele badkamer? Kies dan voor een badkamer paneel, welke zeer energiezuinig is. Je bespaart direct op de verbruikskosten. Bovendien behoeft een infrarood verwarming geen onderhoud. Keuze uit verschillende uitvoeringen, waaronder  infrarood spiegel, plafond verwarming of handdoekdroger. Zo ben je verzekerd van een warme, droge, schone en mistvrije badkamer. Je kunt kiezen tussen plafond of wand montage

Wil je meer informatie ontvangen over badkamer paneel? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming VeurneWarmteshop Hasselt of verwarmingswinkel Tervuren.

Ook kun je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Zoals waar plaats je een infrarood paneel

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Badkamer paneel zorgt voor comfort