Innovatieve infrarood spiegel in de badkamer 

Spiegel met verwarming in badkamer infrarood spiegel beste elektrische verwarming badkamer Infrarood spiegelverwarming verwarming badkamer elektrisch infrarood spiegel infrarood straler badkamer energiezuinig badkamer verwarmen infraroodstraler badkamer spiegel met infrarood verwarming zuinig of niet

Wat is een infrarood spiegel?

De infrarood spiegel is het nieuwste snufje op het gebied van badkamer spiegel verwarming. In plaats van traditionele verwarmingssystemen die lucht verwarmen, straalt de infrarood spiegel verwarming direct op oppervlakken en personen. Dit zorgt voor een aangename en efficiënte warmte, zonder luchtstromen en stofcirculatie. Bovendien is het een stijlvolle en praktische aanvulling op je badkamerinterieur.

Hoe werkt een infrarood spiegel verwarming?

Infrarood spiegel verwarming maakt gebruik van infrarode straling om warmte over te brengen naar de ruimte. De spiegel verwarmt niet de lucht, maar de objecten en mensen die zich in de ruimte bevinden. Dit resulteert in een gelijkmatige warmteverdeling en een snellere opwarming van de ruimte. Het energieverbruik is lager, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijkere woning.

Hoe warm wordt een infrarood paneel infrarood paneel met verlichting ir verwarming Infrarood spiegelverwarming infrarood verwarming spiegel infrarood heater infrarood spiegel

Waarom kiezen voor een infrarood spiegel badkamer?

Er zijn verschillende redenen om voor een infrarood spiegel badkamer te kiezen:

  • Energiezuinig: Door de directe verwarming van objecten en mensen is er minder energie nodig om de ruimte aangenaam warm te maken.
  • Sneller warmte: De infrarood spiegel verwarming warmt de ruimte sneller op dan traditionele verwarmingssystemen.
  • Gezonder binnenklimaat: Infrarood verwarming zorgt voor minder luchtcirculatie en dus minder stofverplaatsing, wat bijdraagt aan een betere luchtkwaliteit.
  • Stijlvol en praktisch: Infrarood spiegels zijn verkrijgbaar in diverse designs, waardoor ze perfect passen in elke badkamerstijl. Bovendien beslaan ze niet, wat zorgt voor een altijd heldere spiegel.
  • Spiegel die niet beslaat: Infrarood spiegel heeft als voordeel dat deze nooit meer beslaat tijdens het douchen. 
    .

Installeren en onderhoud

Het installeren van een infrarood spiegel is eenvoudig en kun je ook zelf doen als je een beetje handig bent. Het systeem is onderhoudsarm, wat betekent dat je er na installatie weinig omkijken naar hebt. Zo kun je zorgeloos genieten van je nieuwe, stijlvolle en efficiënte badkamer spiegel verwarming.

Hoe kies je de juiste infrarood spiegel?

Bij het kiezen van de juiste infrarood spiegel is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van je badkamer en je persoonlijke voorkeuren op het gebied van design. De specialisten van Warmteshop België kunnen je hierbij helpen door je te adviseren over de juiste afmetingen en stijlen die passen bij jouw specifieke situatie.

Kosten en besparingen

De aanschafprijs van een infrarood spiegel ligt vaak hoger dan die van een traditionele badkamer spiegel. Echter, door de energiebesparing die je realiseert met infrarood spiegel verwarming, verdien je deze investering op termijn terug. Bovendien draag je met een infrarood verwarming bij aan een beter milieu door minder energie te verbruiken. 

IR panelen badkamer verwarming

Waar infrarood spiegel kopen?

Als je geïnteresseerd bent in een infrarood spiegel kopen, dan ben je bij Warmteshop aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde verwarmingswinkel biedt een breed scala aan infrarood spiegels. Met onze expertise en jarenlange ervaring staan onze Belgische experts klaar om je te helpen de perfecte infrarood spiegel voor je badkamer te vinden. Kom een keer langs bij één van de Warmteshop winkels in België, zoals infraroodverwarming Antwerpen of Oostkamp en Veurne.

Infrarood spiegel: een revolutionaire badkamer verwarming

De infrarood spiegel is een innovatieve en stijlvolle oplossing voor badkamer verwarming. Met zijn efficiënte en directe warmteverdeling zorgt het voor een aangename, gezonde en energiezuinige verwarming. Warmteshop is dé verwarmingswinkel om een infrarood spiegel te kopen, dankzij ons uitgebreide assortiment en deskundig advies. Stap over op infrarood spiegel verwarming en ervaar zelf het comfort en de voordelen van deze revolutionaire technologie.

Wil je meer informatie ontvangen over infrarood verwarming of wil je weten hoe infrarood spiegel werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in huis. Zoals hoe ziet een infraroodpaneel eruit? Lees ook meer over waarom een wandverwarming badkamer onmisbaar is in je woning.

Koop nu infrarood panelen en thermostaten bij Warmteshop

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Innovatieve infrarood spiegel in de badkamer