Welke elektrische verwarmer kopen

Hoe warm wordt een infrarood paneel infrarood verwarminspaneel warmtepaneel elektrische verwarmer

Soorten elektrische verwarmer

Een elektrische verwarmer kopen is de beste keuze die je kan maken. Ze verbruiken namelijk geen aardgas waardoor de CO2 uitstoot verlaagt. Natuurlijk dien je een elektrische verwarmer te combineren met groene stroom. Nog beter, en voordeliger, is om de elektrische verwarming te combineren met zonnepanelen. De stroom die je opwekt, kan je dan gelijk gebruiken om de elektrische kachel aan te zetten.

Er zijn verschillende soorten elektrische verwarmer waaruit je kunt kiezen. Afhankelijk van je behoeften en wensen en de te verwarmen ruimte, kan je kiezen uit vier opties, die we dan ook toelichten.

infrarood paneel plafond keuken paneel infrarood paneel verwarming

1 – Elektrische radiatoren

Een elektrische radiotoren lijken op de traditionele radiatoren, maar deze kachel gebruikt elektriciteit in plaats van gas of andere brandstoffen. Ze zijn gemakkelijk te installeren en te bedienen, en ze zijn geschikt voor kleinere ruimtes.

2 – Elektrische vloerverwarming

Dit is een goede optie voor mensen die hun verwarming willen integreren in de vloer, zodat ze geen extra ruimte nodig hebben voor radiatoren of convectoren. Elektrische vloerverwarming is echter vaak duurder om te installeren en te bedienen.

3 – Elektrische convectoren

Dit zijn verwarmingen die warme lucht uitstoten om de ruimte te verwarmen. Elektrische convectoren zijn gemakkelijk te installeren en te verplaatsen. Deze elektrische verwarming is geschikt als bijverwarming of voor kleinere ruimtes.

infrarood paneel slaapkamer warmteshop infrarood paneel verwarming elektrische verwarmer4 – Elektrische Infrarood verwarming

Elektrische infrarood verwarming werkt door infraroodstraling uit te zenden, wat de objecten in de ruimte verwarmt in plaats van de lucht. Ze zijn efficiënt en stil en geeft een gezonde warmte. Er vindt namelijk geen luchtverplaatsing plaats, dus geen rondzwevende stofdeeltjes. Bovendien is een elektrische infrarood verwarming zuinig, binnen 5 tot 10 minuten voel je al de heerlijke warmte stralen op je lichaam.

Welke elektrische verwarming kopen?

Je hebt dus meerdere opties bij elektrische verwarming kopen. Het is belangrijk om te overwegen wat je wensen en behoeften zijn voordat je een elektrische verwarming kiest. Denk bijvoorbeeld na over de grootte van de ruimte die je wilt verwarmen, je budget, en of je de verwarming wilt integreren in de vloer of aan de muur. Als je twijfelt, kun je altijd advies vragen aan een professional, zoals Warmteshop.

Elektrische verwarming gamma

Bij Warmteshop is er een brede keuze uit de zuinige elektrische verwarming gamma. Je kan infrarood panelen kopen in diverse RAL kleuren, welke aansluit bij je inrichting. Of kies een keuken infrarood verwarming, die je met echt krijt beschrijft. Een elektrische verwarmer met spiegeloppervlak is ideaal in de badkamer.

wat kost infrarood verwarming badkamer handdoekdroger elektrisch

Of kies een badkamerverwarming die ook gelijk handdoeken droogt, de handdoekdroger. Wil je helemaal dat het warmtepaneel aansluit bij de inrichting? Kies dan voor een schilderij verwarming, waar je zelf het beeld of foto uitkiest die op een speciale wijze geprint wordt op de infrarood verwarming.

Kortom, genoeg keuze met onze infrarood elektrische verwarming gamma. De beste kachel elektrisch is er dan ook eentje met infraroodstraling.

Wil je meer informatie over de werking van elektrische verwarmer met infraroodstraling? Je kan voor elektrisch verwarmen contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over huis elektrische verwarmen met infrarood wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over vermogen infrarood verwarming berekenen vinden. Lees meer over hybride verwarmingspanelen.

Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Welke elektrische verwarmer kopen