Wat maakt de IR terrasverwarmer uniek?

Terrasverwarmer 3000 Watt verwarming buiten terras terrasverwarmer met verlichting buitenverwarming terras verwarmer hangende terrasverwarmer ir terrasverwarmer electrisch terrasverwarmer infrarood hangend

IR terrasverwarmer: directe warmte en comfort

De IR terrasverwarmer, gebruikmakend van infraroodtechnologie, is een ware gamechanger in de wereld van buitenverwarming. IR staat voor ‘infrarood’, en deze terrasverwarmers benutten korte golf infraroodstraling om warmte te bieden. Maar wat onderscheidt een IR terrasverwarmer echt van traditionele gas terrasverwarming?

Opvallende kenmerken IR terrasverwarmer

Het meest opvallende voordeel is de directe warmte. Zodra je de IR terrasverwarmer aanzet, voel je meteen de aangename warmte, zonder wachttijd. Dit is ideaal voor die onverwachte koude avonden of wanneer je snel je gasten warmte wilt bieden.

Een ander groot voordeel is dat IR terrasverwarmer niet gevoelig voor wind is. In tegenstelling tot gas terrasheaters, waar de vlam kan worden beïnvloed door wind, levert een infrarood terrasverwarmer consequent warmte, ongeacht de weersomstandigheden. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor open terrassen en windgevoelige gebieden.

Daarnaast zijn infrarood terrasverwarmers veilig te gebruiken in gesloten of half gesloten ruimtes zoals een partytent. In tegenstelling tot gasverwarmers, die vanwege brandgevaar niet in dergelijke ruimtes gebruikt mogen worden, biedt een terrasverwarming een veilige en effectieve verwarmingsoplossing.

Tot slot, een IR terrasverwarmer produceert geen nare geuren of bedwelmende lucht, wat zorgt voor een aangenamere ervaring voor jou en je gasten.

infrarood terrasverwarming Halogeen terrasverwarmer terrasverwarmer staand ir terrasverwarmer

Voordelen van infrarood terrasverwarming

Infrarood terrasverwarming, zoals geleverd door een IR terrasverwarmer, biedt verschillende voordelen:

  • Directe warmte: Zodra je de verwarming aanzet, voel je de warmte.
  • Windbestendig: De warmte is niet onderhevig aan weersinvloeden.
  • Veiligheid: Kan veilig gebruikt worden in gesloten ruimtes, zonder risico op brandgevaar.
  • Geen geuren: Geen last van nare geuren of gassen, wat bij gasverwarmers wel het geval kan zijn.

Kies de perfecte IR terrasverwarming voor jouw ruimte

Het kiezen van de juiste IR terrasverwarming voor jouw terras of buitenruimte is essentieel om optimaal te genieten van de voordelen die deze technologie biedt. Hier zijn enkele tips om de beste keuze te maken:

  • Bepaal de grootte van je ruimte: Zorg ervoor dat de capaciteit van de IR terrasverwarmer past bij de grootte van je terras of buitenruimte.
  • Overweeg de installatie: Afhankelijk van je ruimte, kies je voor een vrijstaande, muurmodel of plafondmodel IR terrasverwarmer.
  • Let op veiligheidsfuncties: Zoek naar modellen met veiligheidsfuncties zoals automatische uitschakeling en stabiliteitsbeveiliging.

De terrasheaters van Infrarood Verwarmingen zijn veilig en van Duitse makelij. Getest en gekeurd waardoor ze ook diverse belangrijke keurmerken bevatten. Zo weet je zeker dat je een veilige, energiezuinige en prachtige IR terrasverwarming koopt. 

infrarood terrasverwarmer elektrisch hangend infrarood korte golf

Meer informatie over infrarood terrasverwarming

Wil je meer informatie ontvangen over infrarood terrasverwarming of wil je weten welke modellen er verkrijgbaar zijn voor een IR terrasverwarmer? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MechelenWarmteshop Gavere of verwarmingswinkel Turnhout

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Zoals de energiezuinige keramische verwarming muurmodel

Koop nu terrasverwarmer bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Terrasverwarmer | Wat maakt de IR terrasverwarmer uniek?