Keramische verwarming muurmodel: innovatief en efficiënt

elektrische radiatoren elektrische verwarming 40m2 keramische verwarming muurmodel

Wat is keramische verwarming muurmodel?

Keramische verwarming muurmodel is een revolutionaire manier van verwarmen die gebruik maakt van infraroodstraling. Dit type verwarming is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar biedt ook een reeks voordelen voor jouw thuiscomfort. De keramische elementen in deze verwarming zetten elektrische energie om in warmte, die dan efficiënt door de kamer verspreid worden. Maar wat maakt keramische verwarming muurmodel zo speciaal?

Kenmerken keramische verwarming

Ten eerste, de efficiëntie. De infraroodstraling zorgt voor directe warmte, vergelijkbaar met de warmte van de zon. Dit betekent dat je snel en effectief een ruimte kunt verwarmen zonder lang te wachten. Bovendien is de warmteverdeling gelijkmatig, waardoor koude plekken in de kamer worden geëlimineerd.

Een ander voordeel is de energiebesparing. Keramische verwarming muurmodel is uiterst energiezuinig, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Doordat deze verwarmingsmethode direct de objecten en personen in de kamer verwarmt, in plaats van de lucht, is er minder energie nodig om een comfortabel klimaat te creëren. Je bespaart hiermee al snel 40% op de verwarmingskosten ten opzichte van een traditionele gasverwarming.

hoe werkt infrarood verwarming hoeveel infrarood panelen nodig infrarood warmtepanelen infraroodverwarmingen elektrische verwarming muurbevestiging infrarood panelen goedkoop verwarmen elektrische radiatoren convectoren vervangen keramische verwarming muurmodel

Voordelen van keramische verwarming muurmodel

De keramische verwarming muurmodel biedt diverse voordelen die het onderscheiden van traditionele verwarmingsmethoden. We geven je de belangrijkste voordelen:

  • Energiezuinig verwarmen: Doordat het direct objecten en personen verwarmt, is er minder energie nodig, wat leidt tot lagere energierekeningen.
  • Gelijkmatige warmteverdeling: Het zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van warmte, zonder koude plekken in de kamer.
  • Gezondheid en comfort: Keramische verwarming muurmodel produceert geen droge lucht, wat beter is voor je huid en ademhalingswegen.
  • Veiligheid en duurzaamheid: Deze verwarmingsmethode is veiliger, met een lager risico op brandgevaar, en is duurzaam in gebruik.

Installatie en onderhoud

Het installeren van een keramische verwarming muurmodel is verrassend eenvoudig. Met een paar basishulpmiddelen kun je het toestel zelf installeren. Of je kunt kiezen voor professionele installatie voor een naadloze integratie in je interieur. Je hoeft geen leidingen te trekken of te breken. Eenvoudig een paar schroeven in de muur en de stekker in het stopcontact steken. 

Onderhoud is ook een fluitje van een cent. Door het ontbreken van bewegende delen of filters, is de keramische verwarming muurmodel onderhoudsarm en eenvoudig schoon te houden.

beste elektrische verwarming badkamer handdoekdrogers elektrische handdoekdroger met thermostaat gas verwarming binnen Handdoekdroger elektrisch vuurtje badkamer infraroodpaneel badkamer verwarming met warmtepomp handdoekrek verwarming badkamer handdoeken

Meer informatie over infrarood panelen

Kies voor keramische verwarming muurmodel en ervaar een wereld van verschil in comfort, efficiëntie en stijl. Dit innovatieve verwarmingssysteem biedt niet alleen warmte en gezelligheid, maar is ook een slimme investering voor een duurzamere toekomst.

Wil je meer informatie ontvangen over infrarood panelen en waar je een keramische verwarming muurmodel kunt toepassen? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MalleWarmteshop Lommel en verwarmingswinkel Roeselare.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis welke je eenvoudig bedient met een thermostaat wifi met app.

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Keramische verwarming muurmodel: innovatief en efficiënt