Wat is infrarood verwarming

Verwarming infrarood glas verwarming schilderij wat is infrarood verwarming hoe ver straalt infrarood verwarming welke infrarood verwarming

Wat is infrarood verwarming eigenlijk?

Infrarood verwarming is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een efficiënte verwarming die comfortabel en warm blijft onder buitengewone weersomstandigheden. De infrarood panelen leveren geweldige prestaties en zijn een van de beste opties om energie te besparen. In plaats van eerst de enorme luchtmassa te verwarmen, verwarmt een infrarood verwarming objecten. Deze werkwijze is veel efficiënter dan de traditionele verwarming die volgens het warme lucht principe werkt.

Deze straling is vergelijkbaar met die van de zon, maar dan zonder de schadelijke UV stralen. Bovendien is de warmte heilzaam voor zowel mens als dier. Ontspant je spieren, de lucht circuleert niet in de ruimte, zodat deze ook schoon blijft. Bovendien droogt de omringende lucht niet op, en profiteer je van een goede luchtvochtigheid. Geen droge ogen, huid of lippen meer. Infrarood verwarming verbruikt ook heel weinig energie, dus bespaar je geld op je elektriciteitsrekening. Ongeveer 93 procent van de energie wordt namelijk omgezet in behaaglijke en gezonde warmte.

kinderkamer met wit infrarood paneel wat is infrarood verwarming

Infrarood verwarming wil je niet missen

Infrarood verwarming wil je niet missen. Zeker als je bedenkt dat je deze kan inzetten als hoofd- of bijverwarming. De installatie aan de muur of plafond is eenvoudig, je hebt geen onderhoudskosten en het staat prachtig in je huis. De infraroodstralen warmen direct de mensen en objecten in de ruimte op. Deze houden de warmte vast. Daarnaast weerkaatsen de stralen op de vaste stoffen, zoals muren, vloer en meubels. Je voelt daardoor van alle kanten de comfortabele warmte. De gehele kamer of zone wordt daarmee op een natuurlijke manier goed en snel warm.

Dit is hetzelfde als wanneer de zon je woonkamer binnen schijnt. De zonnestralen warmen de ruimte op en je meubels voelen ook warm aan. Als je in je stoel achter het raam zit, voel je gewoon de warmte van de zon. Exact dit effect hebben de infraroodstralen. De opwarming van de muren in de kamer zorgen voor een extra stijging in kamertemperatuur. Hoeveel watt per infrarood verwarming je nodig hebt voor de verschillende ruimtes te verwarmen, hangt af de inrichting. Maar ook van de hoogte van de kamer en natuurlijk ook de individuele warmtebehoefte. Onze adviseur kan een warmte berekening voor je maken.

Spiegel met verwarming in badkamer

Infrarood paneel van Warmteshop

Infrarood paneel van Warmteshop creëren een warmte die erg lijkt op de zon. Infraroodlicht is niet zichtbaar, omdat het buiten ons zicht valt. Het onzichtbare licht wordt geabsorbeerd door onze huid, kleding en andere objecten, en zo warmen deze objecten rond op. Infrarood panelen voegen geen verontreinigende stoffen toe in jouw kamer. Ze werken zonder enige koolstofverbranding, geen giftige bijproducten, geen open vuur en geen brandstofleidingen. In wezen voegt een infrarood paneel niets toe aan de lucht en nemen ze ook niets uit de lucht. Warmteshop is jouw leverancier in de Benelux voor kwalitatieve en prijsbewuste infrarood verwarming.

Kleine elektrische verwarming is onmisbaar

Een kleine elektrische verwarming is onmisbaar in iedere eengezinswoning, appartement of villa. Je kan deze warmtepanelen gebruiken als hoofd- of als bijverwarming, bijvoorbeeld in de hal, logeerkamer of badkamer. Wil je meer informatie over wat is infrarood verwarming? Je kan voor hoe werkt infrarood verwarming contact opnemen met onze wat is infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over grote of een kleine elektrische verwarming wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Bijvoorbeeld over hybride verwarmingspanelen.

Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles vinden over wat is infrarood verwarming. Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop. Lees het complete artikel wat is infrarood verwarming

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Wat is infrarood verwarming