Wat is een Stone art verwarming?

infrarood verwarming woonkamer hoeveel watt warmtepomp verbruik warmtepaneel infrarood hoe werkt een infrarood paneel stone art hoe werkt infrarood verwarming

Welltherm Stone art infrarood verwarming

Een Stone Art verwarming is een type infrarood verwarming dat is ontworpen met een esthetische uitstraling geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van steen. De Welltherm Stone Art infrarood panelen hebben een speciaal ontworpen glazen of metalen oppervlak met een afbeelding van natuurlijke steenformaties, zoals marmer of graniet.

De Welltherm Stone Art infrarood verwarming panelen zijn een fantastische optie voor mensen die op zoek zijn naar een verwarmingssysteem dat niet alleen functioneel is, maar ook stijlvol. Deze infrarood panelen bieden niet alleen warmte, maar ook een prachtig design. Ze worden dan ook wel infrarood verwarming schilderij genoemd.

Schilderij verwarming Welltherm

Bij Warmteshop zijn er twee Welltherm schilderij verwarming reeksen aanwezig. De Welltherm Stone Art en de Welltherm Metal Art panelen zijn 2 designreeksen klaar om te bedrukken. Bij beide reeksen kan je tussen 15 infrarood verwarming foto kiezen. Keuze genoeg en voor elk wat wils.

De Stone Art panelen hebben een prachtig design, geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van steen. Het glazen front zorgt voor een glanzende en diepe afwerking van de gekozen foto, terwijl het metalen front lijkt op een canvas paneel.

elektrische verwarming muurbevestiging stone art verwarming

Voordelen Stone Art infrarood panelen

Naast het esthetische aspect, bieden de Welltherm Stone Art infrarood panelen ook veel voordelen op het gebied van efficiëntie en energiebesparing. Infraroodverwarming verwarmt niet de lucht, maar direct de objecten in de ruimte, waardoor er minder warmte verloren gaat en er aanzienlijk minder energie nodig is om de gewenste temperatuur te bereiken.

Bovendien is de Welltherm Stone Art infrarood verwarming gemakkelijk te installeren en te bedienen. Met een draadloze thermostaat kan je de temperatuur eenvoudig regelen en genieten van een comfortabele warmte in huis.

In vergelijking met traditionele verwarmingssystemen zijn de Welltherm infrarood panelen een duurzame en kosteneffectieve keuze op de lange termijn. Ze hebben een lange levensduur en vereisen geen onderhoud. Bovendien ontvang je maar liefst 5 jaar garantie.

  • Zuinig in verbruik: bespaar tot 50% op de energiekosten
  • Geen onderhoudskosten
  • Eenvoudig installatie
  • Te bedienen met draadloze thermostaat
  • Lange levensduur
  • Welltherm infrarood verwarming heeft 5 jaar garantie

slaapkamer met stone art infrarood verwarming

Uniek design Stone Art verwarming van Warmteshop

Kortom, als je op zoek bent naar een innovatieve en aantrekkelijke manier om je huis te verwarmen, overweeg dan zeker de Stone Art verwarming van Warmteshop. Ze bieden niet alleen warmte en efficiëntie, maar ook een uniek design dat je kan aanpassen aan je eigen stijl en smaak.

Wil je meer informatie ontvangen over de verschillende Stone Art uitvoeringen? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in huis. Ontdek de wandverwarming badkamer of bekijk de serre verwarming oplossingen van Warmteshop

Koop nu infrarood panelen en thermostaten bij de kachelwinkel Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Wat is een Stone art verwarming?