Vragen over staande terrasverwarmer 

elektrische terrasverwarmer op voet staande terrasverwarmer infrarood terrasverwarmer design staand terras verwarmen lamp terrasverwarmer staand elektrisch

Waarom kiezen voor een staande terrasverwarmer?

Ben je het beu om in de kou te zitten zodra de zon ondergaat? Een staande terrasverwarmer is dé oplossing om je buitenavonden aangenaam te maken. Infrarood Verwarming legt uit waarom een staande terrasverwarmer niet alleen een comfortabele, maar ook een zuinige keuze is. Plus we geven antwoord op de meeste gestelde vragen over een staande terrasverwarmer die gebruik maakt van infraroodstraling.

Waarom is een elektrische staande terrasverwarmer zuiniger dan gas?

Een van de grootste voordelen van een elektrische staande terrasverwarmer is de energiezuinigheid. In tegenstelling tot gasverwarmers, die de lucht opwarmen, gebruiken elektrische modellen korte golf infraroodstraling. Hierdoor ben je niet langer afhankelijk van de grillen van de wind; de warmte bereikt direct de mensen op je terras. Met slechts 1500 tot 1800 watt kun je gemakkelijk een terras van 15 m² verwarmen. Je bespaart energie én je bent verzekerd van een behaaglijke warmte.

elektrische terrasverwarmer infrarood staand infrarood lamp gezond elektrische terrasverwarmer op voet terrasverwarmer met verlichting warmtestralers terras staande terrasverwarmer

Voor wie is een mobiele terrasverwarming ideaal?

Een mobiele terrasverwarming is perfect voor iedereen die flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan. Wil je geen gaten in de muur boren? Of wil je verschillende plekken in je tuin verwarmen? Dan is een terrasverwarming op voet een uitstekende keuze. Ze zijn eenvoudig te verplaatsen, waardoor je de warmte altijd hebt waar je die nodig hebt.

De juiste plaatsing van je staande terrasverwarmer

Het plaatsen van je staande terrasverwarmer is net zo eenvoudig als het klinkt. Plaats het toestel aan de zijkant van het terras waar je de warmte het meest nodig hebt. Vermijd om de heater in looproutes te plaatsen, en vergeet niet het snoer netjes weg te werken om eventueel struikelgevaar te voorkomen.

Veiligheid voorop met een staande terrasverwarmer

Een staande terrasverwarmer is zeer veilig. Ze zijn speciaal ontworpen voor buitengebruik en zijn waterdicht dankzij de IPX5 klasse. Daarnaast zijn ze voorzien van een automatische temperatuurregelaar, die de heater uitschakelt als deze te warm wordt. Ook zit er een valbescherming op, wat betekent dat het toestel zichzelf uitschakelt mocht deze omvallen.

Een variëteit aan modellen

Als je op zoek bent naar kwaliteit, kijk dan niet verder dan de Heliosa lijn van het Italiaanse merk Star Progetti. Dit is werkelijk de Rolls-Royce onder de staande terrasverwarmers, verkrijgbaar bij Warmteshop in diverse designs en vermogens.

terrasverwarmer elektrisch staand

Meer informatie over infrarood terrasverwarming

Nu weet je alles over staande terrasverwarmers! Tijd om je terras om te toveren tot een knusse buitenruimte waar je het hele jaar door van kunt genieten. 

Mocht je meer informatie willen over hoe een staande terrasverwarmer werkt of welke andere modellen infrarood terrasverwarming verkrijgbaar zijn? zoals de hangende terrasverwarmer, neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming AntwerpenWarmteshop Hasselt of verwarmingswinkel Veurne.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Zoals de badkamer spiegel met verwarming die nooit beslaat. 

Koop nu een terrasverwarmer bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Terrasverwarmer | Vragen over staande terrasverwarmer