Ontdek de badkamer spiegel met infraroodstraling 

spiegelverwarming badkamer paneel spiegels badkamer badkamer spiegel infrarood sauna schadelijk

Een revolutie in je badkamer: spiegel met verwarming

Stel je voor: je stapt uit de douche, en in plaats van een beslagen badkamer spiegel te zien, word je begroet door een perfect helder zicht. Klinkt dat niet als een droom? Dankzij de nieuwste innovatie, de badkamer spiegelverwarming, is deze droom nu werkelijkheid geworden. Kom meer te weten over de wonderlijke wereld van badkamer spiegels met ingebouwde verwarming met infraroodstraling.

Waarom een badkamer spiegel onmisbaar is

Je hebt er misschien nooit echt bij stilgestaan, maar een badkamer spiegel is meer dan een simpel stuk glas aan de wand. Het is jouw compagnon bij het scheren, je make-up aanbrengen, en bij talloze andere ochtend- en avondrituelen. Een badkamer zonder spiegel is als een keuken zonder oven: ondenkbaar. Dus, als de badkamerspiegel zo’n essentieel onderdeel is van onze dagelijkse routine, waarom tillen we die dan niet naar een hoger niveau?

Hoe warm wordt een infrarood paneel infrarood paneel met verlichting ir verwarming Infrarood badkamer spiegel

De magie van infrarood spiegelverwarming

Je kent het wel, je stapt uit de warme douche en je spiegel is compleet beslagen. Met infrarood spiegelverwarming behoort dit tot het verleden. Dit technologische wonder verwarmt het oppervlak van je spiegel waardoor condensatie geen kans meer maakt.

  • Snel warm: binnen 5 tot 10 minuten
  • Energiezuinig badkamer verwarmen: bespaar tot 30% op de energiekosten
  • Makkelijk te installeren: geen breekwerkzaamheden
  • Ruimtebesparend: slechts 2 cm dun
    .

Stel je voor: je kijkt na het douchen in je badkamer spiegel en ziet meteen je heldere, frisse gezicht zonder enige belemmering. Dat is de magie van infrarood spiegelverwarming.

Combineer verwarming en spiegel: badkamer spiegelverwarming

Je hebt al een verwarming in de badkamer, en je hebt een spiegel. Waarom deze twee niet combineren in een efficiënte en stijlvolle badkamer spiegelverwarming? Hiermee sla je twee vliegen in één klap: je hebt een helder spiegelpaneel en een aangename temperatuur in de badkamerruimte. Bovendien is het een uitstekende ruimtebesparende oplossing. De installatie is net zo eenvoudig als het ophangen van een reguliere spiegelplaat, maar met de extra voordelen die je niet meer wilt missen.

infrarood verwarming spiegel badkamer verwarming elektrisch

Dus, ben je het zat om te stoeien met beslagen spiegels en oncomfortabele badkamertemperaturen? Maak dan de overstap naar een badkamer spiegel met verwarming. Zowel functioneel als elegant, deze innovatieve oplossing zal je leven in kleine maar significante manieren verbeteren.

Neem contact op met Infrarood Verwarming voor meer informatie over badkamerverwarming infrarood. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Zoals hoe een drukknop schakelaar bij badkamerverwarming infrarood werkt. 

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Ontdek de badkamer spiegel met infraroodstraling