Hangende terrasverwarmer: de perfecte buitenruimte oplossing

Terrasverwarmer 3000 Watt verwarming buiten terras terrasverwarmer met verlichting buitenverwarming terras verwarmer hangende terrasverwarmer ir terrasverwarmer electrisch terrasverwarmer infrarood hangend

Hangende terrasverwarmer: de ideale oplossing voor jouw buitenruimte

Wanneer je buiten zit en de zon ondergaat, kan het best fris worden. Maar wat als je die heerlijke warmte langer kan vasthouden, zonder onhandige snoeren en zonder zorgen over veiligheid? Een hangende terrasverwarmer is dé oplossing. Ideaal voor die gezellige avonden onder de overkapping, bij je uitbouw of zelfs onder de parasol. Ontdek hoe een hangende terrasverwarmer jouw buitenmomenten verandert.

terrasverwarmer infrarood lamp gezond terraskachel onder overkapping hangende terrasverwarmer

Wat maakt een hangende terrasverwarmer zo speciaal?

Een hangende terrasverwarmer is niet zomaar een verwarmingselement voor buiten. Het combineert gemak met veiligheid. Stel je voor: je komt buiten, zet de terrasverwarmer aan en voelt direct de aangename warmte. Zonder wachttijd, zonder geuren en volledig geruisloos. Daarnaast zijn de snoeren netjes weggewerkt, wat betekent geen struikelgevaar voor jou of je gasten.

Bovendien zijn ze veilig. De enige terrasverwarmer die je in gesloten en halfgesloten ruimtes mag gebruiken, is een elektrische terrasverwarmer. Deze maakt gebruik van korte golf infraroodstraling. Dit in tegenstelling tot gas heaters, die je absoluut moet vermijden in (half) gesloten ruimtes vanwege het brandgevaar.

Ontdek de modellen: van basic tot luxueus

terrasverwarmer hangend

De wereld van de hangende terrasverwarmer is uitgebreid. Neem bijvoorbeeld de Welltherm modellen. Voor degenen die hun terras slechts af en toe willen verwarmen, is de Welltherm Alcudia ideaal. Compact en efficiënt, het biedt precies wat je nodig hebt.

Maar als je op zoek bent naar iets meer, dan is de Stream & Beam heater echt iets voor jou. Perfect voor degenen die in zowel de zomer als de winter willen genieten van hun terras. Maar er is meer! Met ingebouwde speakers, kan je ook luisteren naar je favoriete nummers. En laten we de led-verlichting niet vergeten, die direct de juiste sfeer creëert.

Voordelen infrarood terrasverwarming op een rij

  • Directe warmte zonder wachttijd
  • Veilig in gebruik, zelfs in half gesloten ruimtes
  • Geïntegreerde led-verlichting voor sfeer
  • Ingebouwde speakers voor muzikaal genot
  • Geen struikelgevaar door netjes weggewerkte snoeren

Zie je jezelf al zitten, buiten onder een sterrenhemel, omringd door warmte, muziek en sfeervolle verlichting? Dat kan met een hangende terrasverwarmer van Infrarood Verwarming. Dus waar wacht je nog op? Maak van je buitenruimte een magische plek.

Meer over stralingspaneel plafond of muur

hangende terrasverwarmer wit

Wil je meer informatie ontvangen over stralingspaneel plafond of muur voor buiten? Of wil je weten hoe hangende terrasverwarmer werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming AntwerpenWarmteshop Hoogstraten of verwarmingswinkel Veurne, waar diverse terrasverwarming modellen al werkend staan uitgestald, zoals een stralingspaneel plafond.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in huis en over de buitenverwarming. Zoals Infrarood korte golf of lange golf, welke past het beste bij jou en waarom kiezen voor een elektrische kachel energielabel A.

Koop nu terrasverwarmer bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Terrasverwarmer | Hangende terrasverwarmer: de perfecte buitenruimte oplossing