Terrasverwarming design: moderne warmte en stijl

Altijd warm met verwarmer buiten terrasverwarmer hangend veranda verwarmen lounge verwarmer terrasverwarmer elektriciteit terrasverwarming design

De warmte van terrasverwarming design

Ontdek de warmte van moderne terrasverwarming design. Of je nu een klein balkon hebt of een uitgestrekt terras, de juiste heater maakt elk moment buiten comfortabel. Van subtiele warmte tot sfeervolle verlichting en muziek, terrasverwarming design is meer dan alleen warmte; het is een lifestyle.

De populariteit van terrasverwarming design

Terrasverwarming design is populairder dan ooit. En dat is niet zonder reden. Met de opkomst van moderne infrarood terrasverwarmer kun je nu je volledige terras voorzien van warmte zonder in te leveren op stijl. Deze heaters zijn niet alleen functioneel, maar ook een aanvulling op je exterieur. Denk aan geluidsboxen met ingebouwde verwarmingselementen en design heaters die bijna geen licht afgeven maar een subtiel en zacht gloeiend element hebben. Beschikbaar als hangend model of als een staande elektrische terrasverwarmer, ze zijn een perfecte match voor elk terras.

De moderne consument zoekt niet alleen comfort maar ook esthetiek. Hier spelen fabrikanten handig op in door terrasverwarmer te ontwerpen die naadloos integreren met de buitenomgeving. Van minimalistische heatstrips die perfect passen in een strak design tot robuuste, industriële modellen die een statement maken. Het terras wordt zo meer dan een buitenruimte; het is een verlengstuk van je woonkamer, waar je het hele jaar door geniet van de buitenlucht.

Terrasverwarmer design steam beam welltherm

Innovatieve terrasverwarmer modellen en functies

Op het gebied van terrasverwarming design zijn er talloze innovatieve modellen en functies te ontdekken. Neem bijvoorbeeld de Stream & Beam terrasverwarmer serie van Welltherm. Deze heaters zijn niet alleen geweldig om je terras te verwarmen, maar hebben ook ingebouwde speakers en led-verlichting. Ideaal voor die lange zomeravonden waarbij je niet alleen warmte, maar ook sfeer en muziek wilt.

Heatstrips zijn een andere populaire keuze. Deze stijlvolle en energiezuinige terrasverwarming modellen gebruiken het straalkachel principe om ruimtes zoals patio’s, veranda’s en balkons te verwarmen. Ze zijn niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor commerciële ruimtes zoals restaurants, bars en zelfs sportverenigingen.

Dan heb je nog de professionele Star Progetti terrasverwarmer. Deze Italiaanse design heaters combineren de nieuwste infrarood technologie met een stijlvol design. Ze zijn krachtig genoeg om grote terrassen te verwarmen en zijn een favoriet onder zowel professionals als particulieren.

Tips voor het kiezen van jouw terrasverwarming design

Bij het kiezen van de juiste terrasverwarming design zijn er een paar dingen waar je op moet letten. 

buiten verwarming Inbouw terrasverwarmer plafond buitenterras

1. Hoe groot is het te verwarmen terras?

Denk allereerst aan de grootte van je terras. Heb je een klein balkon of een groot terras? Dit bepaalt mede welk type verwarming het beste bij jouw situatie past. Voor een klein terras is de Welltherm Alcudia een uitstekende keuze. Heb je een groter terras en wil je het hele jaar door kunnen genieten? Kijk dan naar de Stream & Beam serie of de Star Progetti Heliosa66.

2. Welke functies moet de terrasverwarmer design hebben?

Ook is het belangrijk om na te denken over de functionaliteiten die je wilt. Wil je alleen warmte, of ook verlichting en muziek? En wat is je stijlvoorkeur? Ga je voor modern en minimalistisch, of juist voor een robuuste industriële look?

3. Vaste installatie of een mobiele terrasverwarmer?

elektrische terrasverwarmer op voet staande terrasverwarmer infrarood terrasverwarmer design staand

Tot slot, denk aan de installatie. Sommige terrasverwarmer modellen kun je eenvoudig zelf installeren aan de wand of het plafond, terwijl andere wellicht professionele installatie vereisen. Deze zijn krachtiger en moet je op 3 meter hoogte ophangen. Of wil je de terrasverwarmer design willen verplaatsten? Kies dan voor een mobiele terrasverwarmer design. Het enige wat je hierbij nodig hebt is een aansluiting op de elektra. Zorg bij een mobiele heater er altijd voor dat je het snoer netjes wegwerkt, om struikelgevaar te vermijden. Overweeg wat het beste voor jou werkt.

Meer informatie over infrarood terrasverwarming

Wil je meer informatie ontvangen over infrarood terrasverwarming of welk model terrasverwarming design voor jou het beste is? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MechelenWarmteshop Gavere of verwarmingswinkel Turnhout. De infrarood terrasverwarming design modellen van Warmteshop zijn altijd voorzien van de IPx5 klasse, wat zorgt dat je deze het hele jaar door buiten kan laten staan, water- en stofdicht.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over over verwarmen met infrarood, zoals hoe je het beste een serre verwarmen kunt.

Koop nu terrasverwarmer bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Terrasverwarmer | Terrasverwarming design: moderne warmte en stijl