Terras verwarmer: gas of infrarood, wat is het beste voor jou?

Elektrische terrasverwarmer terrasheater buitenverwarming

Terras verwarmer geeft het hele jaar warmte

Ben je op zoek naar gezellige warmte op je terras? Maak kennis met terras verwarmer. Zowel horeca-eigenaren als consumenten in Nederland en België hebben de charme van terras verwarming ontdekt. Geniet van een kopje koffie buiten, terwijl de warmte van een terrasverwarmer je omhult. Het is nu ook mogelijk om dit comfort in je eigen tuin, patio of balkon te hebben. 

Een terrasverwarmer verlengt je zomerseizoen en bied het comfort van warmte buitenshuis. Maar welke terras verwarmer moet je kiezen: gas of infrarood? Beide soorten hebben talloze modellen in verschillende prijsklassen en kwaliteiten.

terrasverwarmer infrarood lamp gezond terraskachel onder overkapping

De magie van elektrische terrasverwarming

Elektrische terrasvormig maakt gebruik van infrarood, en is een populair type terras verwarmer. Ze zijn dan ook zuiniger en efficiënter dan gasmodellen. Of je nu een open of gesloten ruimte hebt, onder een overkapping of parasol, een elektrische terras verwarmer past zich gemakkelijk aan je behoeften aan.

Infrarood terras verwarmer is verkrijgbaar in heldere en donkere infraroodstralers. Je kunt ze eenvoudig aan de muur of het plafond bevestigen, waardoor je meer ruimte op je terras overhoudt. Als je flexibiliteit wilt, kun je kiezen voor een staande elektrische terras verwarmer, maar zorg ervoor dat je de draden netjes wegwerkt om eventueel struikelgevaar te voorkomen.

Het geheim van infrarood terrasverwarmer

Terrasverwarmer 3000 Watt verwarming buiten terras terrasverwarmer met verlichting buitenverwarming terras verwarmer

Het geheim van infrarood terrasverwarmer is de infraroodstraling. Wanneer je de heater aanzet, gloeit de lamp op, wat meestal een rood licht geeft. Het zet energie direct om in infrarood warmte. Deze warmte wordt niet beïnvloed door windstoten. Zodra de straling je huid raakt, voel je een diepe, comfortabele warmte door je hele lichaam. 

Infrarood terras verwarmer zijn er in verschillende vormen en maten, zoals de bekende Golden Tube, Heatstrips, Carbon en Halogeen infrarood heaters. En zijn verkrijgbaar als hangende terrasverwarming of als staande terras verwarmer. Maar net wat je handig vindt. Altijd warm binnen en buiten met een terrasheater van Infrarood Verwarming.

Meer informatie over verwarming buiten

Wil je meer informatie ontvangen over verwarming buiten of wil je weten hoe terras verwarmer werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming AntwerpenWarmteshop Hasselt of verwarmingswinkel Veurne.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Zoals de kracht en het gemak van elektrische radiatoren. Ontdek ook de nadelen terrasverwarmers op gas en kies daarom voor infrarood verwarming buiten. 

Koop nu terrasverwarmer bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Terrasverwarmer | Terras verwarmer: gas of infrarood, wat is het beste voor jou?