Goedkoop verwarmen: moderne en efficiënte oplossingen

infrarood verwarming woonkamer infrarood paneel waar plaats je een infrarood paneel goedkoop verwarmen

Goedkoop verwarmen: het tijdperk van elektriciteit

In de zoektocht naar manieren voor huis goedkoop verwarmen, moet je niet langer vertrouwen op traditionele methoden. Gasverwarming, hoewel nog steeds veel gebruikt, is niet de goedkoopste verwarming oplossing die er beschikbaar is. Met stijgende gasprijzen en het milieueffect dat de gasproductie met zich meebrengt, wordt verwarmen op gas steeds minder aantrekkelijk. Bovendien moeten we allemaal van het gas af, dat is namelijk afgesproken in het Klimaatakkoord. De oplossing licht voor de hand, namelijk goedkoop verwarmen met elektriciteit.

convector kachel is een bijverwarming elektrisch verwarmen op gas of elektriciteit

Verwarmen op gas of elektriciteit: de kostenfactor

Kies je voor verwarmen op gas of elektriciteit? Het verwarmen van je huis op gas kan in eerste instantie goedkoop lijken. Echter, als je de totale kosten over een langere periode berekent, kom je tot de ontdekking dat verwarmen op gas eigenlijk vrij duur is. Daarnaast moeten we rekening houden met de fluctuerende gasprijzen, de onderhoudskosten van de installatie en de milieu-impact. Daarentegen biedt verwarmen op elektriciteit een stabielere, voorspelbare en milieuvriendelijke optie. Bovendien zijn er elektrische verwarmingen die zeer eenvoudig te installeren zijn, zonder enige breekwerkzaamheden.

Goedkoopste verwarming: de kracht van elektriciteit

hoe werkt infrarood verwarming hoeveel infrarood panelen nodig infrarood warmtepanelen infraroodverwarmingen elektrische verwarming muurbevestiging infrarood panelen goedkoop verwarmen

Het verwarmen met elektriciteit biedt tal van voordelen die bijdragen aan een goedkope verwarming van je huis. Elektrische verwarmingssystemen, zoals infrarood verwarming, zijn efficiënter dan gasgestookte systemen en kunnen eenvoudig gecombineerd worden met zonnepanelen. Zo kun je deels je eigen stroom opwekken, wat op de lange termijn leidt tot aanzienlijke besparingen. De goedkoopste verwarming gebruikt groene energie, zoals infrarood verwarming. Hierbij wordt maar liefst 93% van de energie omgezet in infrarood warmte.

Infrarood verwarming: de toekomst van goedkoop verwarmen

infrarood verwarming plafond waar plaats je een infrarood paneel snelle verwarming badkamer

Infrarood verwarming heeft zich gevestigd als een betrouwbare en kostenbesparende oplossing voor huis verwarmen zonder gas. Dit systeem produceert warmte die vergelijkbaar is met de natuurlijke warmte van de zon, wat zorgt voor een comfortabelere en efficiëntere verwarming. Bovendien is het gasvrij, wat betekent dat je kunt genieten van een warm huis zonder je zorgen te maken over de gasprijzen of de impact op het milieu. 

Infrarood verwarming is de beste elektrische verwarming die jij je maar kunt voorstellen. Géén onderhoudskosten, eenvoudig installatie binnen 5 tot 10 minuten warm, ideaal als bijverwarming en zuinig in verbruik. Dit zijn slechts enkele voordelen van de beste elektrische verwarming infrarood. 

Meer weten over verwarmen met elektriciteit

Wil je meer informatie ontvangen over de verwarmen met elektriciteit of wil je weten hoe goedkoop verwarmenmet infraroodstraling werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming AntwerpenWarmteshop Roeselare of verwarmingswinkel Veurne.

Ook kun je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over energiezuinig verwarmen. zoals over de convectoren elektrisch en waarom het tijd is om de accumulatiekachel te vervangen.

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Goedkoop verwarmen: moderne en efficiënte oplossingen