Plafondpanelen badkamer: een innovatieve manier van verwarmen

plafondpanelen badkamer plafondverwarming badkamer

Wat zijn plafondpanelen badkamer?

Stap in de wereld van comfort en innovatie met plafondpanelen badkamer. Deze infrarood panelen, die je eenvoudig aan het plafond installeert, bieden een efficiënte, energiezuinige en ruimtebesparende oplossing om je badkamer te verwarmen. Geniet van een gelijkmatige warmte die niet alleen de ruimte opwarmt, maar ook de vloer.

Voordelen plafondpanelen badkamer

Plafondpanelen badkamer transformeren je dagelijkse douche- of bad ervaring in een luxueuze, spa-achtige ervaring. Een van de grootste voordelen is de energiezuinigheid. Door de lange golf infraroodstraling wordt de warmte direct overgebracht op mensen en objecten in de ruimte, in plaats van de lucht te verwarmen. Dit maakt het een uiterst efficiënte manier van verwarmen. Je bespaart tussen de 30 en 50% op de verwarmingskosten.

Daarnaast zijn deze panelen een ruimtebesparende oplossing. Ze zijn slechts 2 cm dik en worden aan het plafond geïnstalleerd, wat betekent dat ze geen waardevolle vloer- of muurruimte innemen. Je kunt zelfs kiezen voor modellen met een ingebouwd led-verlichtingskader, dat zorgt voor zowel verwarming als verlichting vanuit één aansluitpunt.

Een ander belangrijk voordeel van plafondpanelen badkamer is de gezonde warmte die ze produceren. Ze veroorzaken geen luchtcirculatie, wat betekent dat er minder stof en allergenen door de lucht zweven. Dit resulteert in een gezondere omgeving, vooral voor mensen met allergieën of astma.

Tot slot, door de juiste luchtvochtigheid te behouden, helpen deze panelen schimmelvorming in de badkamer te voorkomen. In combinatie met donkere tegels die de warmte goed vasthouden, bieden ze een aangename en gezonde verwarmingsoplossing.

badkamerverwarming infrarood plafondpanelen badkamer

Het gebruik en de installatie van elektrische plafondverwarming 

Elektrische plafondverwarming zijn eenvoudig te bedienen en te installeren. De infrarood verwarming en de led-verlichting kunnen afzonderlijk worden bediend, wat je de flexibiliteit geeft om de sfeer in je badkamer naar wens aan te passen. De installatie van een elektrische plafondverwarming is eenvoudig, met slechts één aansluitpunt voor zowel de verwarming als de verlichting.

Plafondpanelen badkamer zijn de toekomst van het verwarmen van badkamers. Ze combineren functionaliteit en design, en bieden een comfortabele, gezonde en efficiënte verwarmingsoplossing. Met hun minimalistische design voegen ze een vleugje moderniteit toe aan je badkamer, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een beter milieu door hun energiezuinigheid.

Wil je meer informatie ontvangen over plafondpanelen badkamer? Neem dan contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming AntwerpenWarmteshop Hoogstraten of verwarmingswinkel Veurne.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Zoals Wat is convectie en hoe je met een thermostaat wifi de infrarood panelen afzonderlijk bedient en ook bespaart op het verbruik. 

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Plafondpanelen badkamer: een innovatieve manier van verwarmen