Ontdek badkamer infrarood verwarming

badkamer infrarood verwarming kopen

Comfortabele badkamer infrarood verwarming

Wil je een verwarming die je niet alleen lekker warm houdt, maar ook stijl en efficiëntie toevoegt aan je badkamer? Kies voor badkamer infrarood verwarming! Deze innovatieve technologie geeft je comfortabele warmte, terwijl het je badkamer een moderne uitstraling geeft. Ervaar de luxe van snelle warmte, zonder het gedoe en de kosten van traditionele verwarmingssystemen.

Verhoog je comfort met badkamer infrarood verwarming. Een combinatie van stijl, efficiëntie en comfort, perfect afgestemd op jouw behoeften.

badkamer infrarood verwarming

Wat is badkamer infrarood verwarming?

Badkamer infrarood verwarming is de nieuwste trend op het gebied van badkamerverwarming. Deze technologie maakt gebruik van infraroodstraling, vergelijkbaar met de warmte van de zon, om je lichaam van binnenuit te verwarmen. Het is een efficiënte manier om warmte te leveren waar en wanneer je die nodig hebt, zonder het gedoe van traditionele verwarmingssystemen. Infraroodverwarming is energiezuinig, ruimtebesparend en biedt directe warmte, perfect voor de koude ochtenden!

Bijverwarming badkamer

Infrarood verwarming is bovendien zeer goed te gebruiken als bijverwarming badkamer. Doordat de opwarmtijd slechts 5 tot 10 minuten is, geniet je vrijwel direct van de warmte. De infrarood bijverwarming is eenvoudig te monteren aan de wand of het plafond. Je sluit het aan op het stopcontact en dat is het. De bediening kan handmatig of via een digitale thermostaat. Bovendien verkrijgbaar in prachtige design infrarood verwarming modellen. Geen lelijke radiotoren meer in de badkamerruimte, maar een stijlvolle heater.

Badkamer verwarming

Badkamer verwarming is essentieel om je comfort en welzijn te garanderen. Of je nu kiest voor hoofdverwarming of bijverwarming, het is belangrijk dat je badkamer verwarming efficiënt en effectief is. IR heater biedt een uitstekende oplossing, aangezien het snel warmte levert, waar en wanneer je die nodig hebt.

infrarood spiegelverwarming badkamer infrarood verwarming

Infrarood spiegelverwarming

Een van de opwindende aspecten van badkamer infrarood verwarming is de mogelijkheid om infrarood spiegelverwarming te installeren. Stel je een badkamerspiegel met verlichting en verwarming voor, waardoor je nooit meer last hebt van beslagen spiegels na een hete douche. Het is de perfecte combinatie van functionaliteit en luxe. En eenvoudig te monteren boven de wastafel. Dankzij de IP44 klasse zijn infrarood panelen voor de badkamerruimte veilig te installeren in vochtige ruimtes.

beste elektrische verwarming badkamer handdoekdrogers elektrische handdoekdroger met thermostaat gas verwarming binnen Handdoekdroger elektrisch

Handdoekdroger elektrisch

Stel je voor dat je uit je warme douche stapt en jezelf wikkelt in een heerlijk warme handdoek. Een handdoekdroger elektrisch realiseert dit voor je. Niet alleen droogt het de handdoeken snel, het zorgt ook voor een behaaglijke warmte. Dit infrarood paneel is in 2 delen opgedeeld. Eén deel als de pure infrarood heater welke tot 120 graden Celsius opwarmt en het andere deel is de handdoekverwarmer zelf. Aan dit deel zijn 1, 2 of 3 handdoekbeugels bevestigd, waardoor de handdoeken badkamer goed drogen en heerlijk warm zijn.

Infrarood verwarming plafond badkamer Infrarood paneel plafond badkamer plafondverwarming beste elektrische verwarming plafondverwarming infrarood gezondheid infrarood paneel plafond plafondpanelen badkamer infrarood verwarming

Plafondverwarming

Ten slotte kun je ook kiezen voor een warmtepaneel aan het plafond. Plafondverwarming zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van warmte in de hele ruimte, waardoor er geen koude plekken ontstaan. Het zorgt voor een comfortabele, consistente warmte, zonder dat het waardevolle muur- of vloerruimte in beslag neemt. Bovendien wordt ook de vloer heerlijk warm, doordat de infraroodstraling van de plafondverwarming van bovenaf komt. Donkere tegels absorberen de warmte nog beter. Altijd een warmte ruimte en een warme voetjes.

Meer over badkamer infrarood verwarming

Er zijn zoveel mogelijkheden voor badkamer infrarood verwarming. Of je nu kiest voor spiegelverwarming, een elektrische handdoekdroger of plafondverwarming, met infraroodverwarming transformeer je de badkamerruimte in een warm en comfortabel toevluchtsoord.

Wil je meer informatie ontvangen over hoe badkamer infrarood verwarming werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze verwarmingwinkels in België. 

Ook kun je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom je huis. Zoals waarom elektrische accumulatoren vervangen door infraroodverwarming een slim idee is en denk ook eens aan een buiten verwarming voor de koelere dagen en avonden.

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Ontdek badkamer infrarood verwarming