Waarom kiezen voor buiten verwarming

buiten verwarming Inbouw terrasverwarmer plafond buitenterras

Buiten verwarming: de slimme keuze

Vraag je je af waarom buiten verwarming de beste optie voor je is? Het antwoord is simpel: infrarood buiten verwarming biedt een veilige, efficiënte en comfortabele manier om het hele jaar door te genieten van jouw buitenruimte. Vergeet het gesleep met gasflessen – de moderne buiten verwarming werkt op elektriciteit en is een stuk gebruiksvriendelijker.

Bovendien valt de terrasverwarmer in de IPX4-klasse, wat betekent dat deze waterdicht is en bestand tegen alle weersomstandigheden. Je kunt hem dus het hele jaar door buiten laten staan zonder zorgen. En, als je wilt, kun je hem zelfs aan de wand of het plafond van een overdekking monteren.

De voordelen van infrarood buiten verwarming 

Een van de grootste voordelen van infrarood buiten verwarming is dat de warmte niet wegwaait bij een windvlaag, zoals dat bij gasverwarming wel het geval is. Dit betekent dat je buiten kunt blijven genieten, zelfs als het weer omslaat. De warmtestralen van de infrarood heater dringen direct door tot jouw huid en kleding, waardoor je snel warmte voelt.

Daarnaast is een terrasverwarming zeer veelzijdig. Je kunt kiezen voor een wand- of plafondmodel onder een overdekking, maar er zijn ook losstaande modellen die je overal op je terras kunt plaatsen. De infrarood buiten verwarming past dus altijd perfect bij jouw buitenruimte, ongeacht de indeling of stijl.

Dus, waar wacht je nog op? Maak van jouw buitenruimte een warme en gezellige plek om te ontspannen, te entertainen en te genieten. Kies voor infrarood terrasverwarming en geniet het hele jaar door van het buitenleven!

Terrasverwarmer 3000 Watt verwarming buiten terras terraskachel onder overkapping buiten verwarming

Verwarming buiten transformeert je buitenruimte

Een verwarming buiten is meer dan een oplossing voor koude dagen; het is een transformatie voor je buitenruimte. Denk eens aan die koele lenteavonden wanneer de zon ondergaat, maar jij en je vrienden willen nog niet naar binnen. Met infrarood terrasheater, hoef je dat ook niet.

Of stel je voor, je geniet van een rustige winterochtend met een kopje koffie in je tuin, omringd door sneeuw maar perfect comfortabel dankzij je verwarming buiten. De infraroodstraling houd je warm, ongeacht het weer.

Daarnaast geeft een elektrische terrasheater je meer flexibiliteit bij het plannen van feestjes en bijeenkomsten. Onverwachte kou? Geen probleem. Je gasten kunnen comfortabel buiten blijven zonder rillend de avond door te brengen.

Een infrarood heater geeft je de mogelijkheid om jouw buitenruimte te gebruiken op manieren die je nooit voor mogelijk hield. Stap in de wereld van buiten comfort en geniet van het buitenleven op een geheel nieuwe manier.

Meer informatie over buiten verwarming

Wil je meer informatie ontvangen buiten verwarming en welke modellen er zijn? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarmingwinkels in België. Zoals Warmteshop Roeselare of infraroodverwarming winkel Antwerpen. Hier staan de diverse terrasverwarming design modellen uitgestald. 

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom je huis. Zoals gasloos verwarmen met een heater binnen en waar op letten bij verwarmingen kopen

Koop nu terrasverwarmer bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Terrasverwarmer | Waarom kiezen voor buiten verwarming