Lekker warm met elektrische bijverwarming woonkamer

thermostaat verwarming elektrische verwarming woonkamer Elektrische bijverwarming woonkamer Oplossing: Infrarood verwarming als bijverwarming

Elektrische bijverwarming woonkamer kopen

Is het in de woonkamer kil als je de verwarming aan hebt? De oplossing is een elektrische bijverwarming woonkamer die met infraroodstraling werkt. Met een infrarood verwarming als bijverwarming heb je het altijd comfortabel warm. En is bovendien ook nog eens zuinig in verbruik.

thermostaat verwarming elektrische verwarming woonkamer Elektrische bijverwarming woonkamer

Als je in de living zit wil je het niet koud hebben. Is de hoofdverwarming die je nu hebt niet voldoende? Dan helpt het om een elektrische bijverwarming woonkamer te plaatsen. Infrarood verwarmingspaneel is binnen 10 minuten warm, geeft heerlijke directe warmte waar jij het wilt hebben. En is bovendien zeer zuinig in verbruik.

Een elektrische bijverwarming woonkamer is ook zeer goed te combineren met een vloerverwarming of een warmtepomp die te koud is.

Hoe werkt warmtepaneel woonkamer

Een warmtepaneel woonkamer werkt anders dan een conventioneel systeem, waarbij de lucht wordt verhit. Door de warme lucht circulatie krijg je het warm. Echter wanneer je woning niet goed geïsoleerd is, verdwijnt de warmte naar buiten.

plafond verwarming woonkamer infrarood verwarming plafond verwarming elektrisch veilig

Dit heb je niet met een warmtepaneel woonkamer. De infraroodstraling is namelijk niet gevoelig voor wind of toch. Het werkt volgens het principe van de zon. Hoe de zon de aarde verwarmt, verwarmen infrarood paneel de objecten en mensen in de kamer. Een infrarood paneel straalt lange warmtegolven uit, ook wel ir C straling genoemd.

De infrarode warmtestralen zijn gelijk aan de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV stralen. Je voelt direct de zeer aangename warmte je huid binnendringen. De infraroodstralen weerkaatsen overal op, zoals de meubels, muur en vloer. Van alle kanten voel je de warmte.

  • Binnen 10 minuten directe stralingswarmte.
  • Verkrijgbaar in prachtige modellen.
  • Geen luchtcirculatie, dus geen rondzwevende stofdeeltjes.
  • Gezonde warmte: juiste luchtvochtigheid.
  • Zeer zuinig in verbruik: 93% van de energie wordt omgezet in warmte.
  • Geen onderhoudskosten.
  • Eenvoudige installatie aan de wand of plafond.
  • Er komen geen breekwerkzaamheden aan de pas.
    .

Infrarood verwarming woonkamer modellen

elektrische kachel woonkamer zuinige elektrische verwarming woonkamer

De infrarood verwarming woonkamer zijn verkrijgbaar in diverse modellen. Deze elektrische bijverwarming woonkamer kan je kopen in een glazen of metalen verwarming. Dat wil zeggen dat het oppervlak van de verwarming woonkamer van glas of metaal is.

Ze zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, maar ook een neutraal wit paneel is enorm mooi. Maar wat dacht je van een krijtbord verwarming woonkamer, welke je met echt krijgt beschrijft. Of een infrarood verwarming schilderij die je kan laten bedrukken met elk patroon of beeld wat je wilt? Een infrarood verwarming spiegel is ook een vaak gezien model als elektrische bijverwarming woonkamer.

Beste elektrische bijverwarming woonkamer

De beste elektrische bijverwarming woonkamer is bij Infrarood Verwarming verkrijgbaar in diverse afmetingen en wattages. Geschikt voor wand- en plafondmontage. Een mobiele verwarming is ook een perfect oplossing om een ruimte te voorzien van extra warmte. Eenvoudig te verplaatsen en mooi om te zien, want het oog wil ook wat.

Wil je meer informatie over elektrische bijverwarming woonkamer? Je kan voor elektrische bijverwarming woonkamer contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over elektrische bijverwarming woonkamer wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over is verwarming elektrisch veilig vinden. Lees meer over hybride verwarmingspanelenwelke convectie- en stralingswarmte combineert.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Lekker warm met elektrische bijverwarming woonkamer