Infrarood plafond badkamer: ultieme warmtebeleving 

badkamerverwarming infrarood plafondpanelen badkamer plafondverwarming badkamer infrarood plafond badkamer luchtvochtigheid

Infrarood plafond badkamer wil je hebben

We hebben allemaal die dagen gehad dat we uit de douche stapten en werden begroet door de kille lucht van de badkamer. Maar stel je nu eens voor dat je badkamer altijd behaaglijk warm aanvoelt, precies zoals jij dat wilt. De oplossing is een infrarood plafond badkamer paneel. Deze infrarood verwarming is zuinig, ruimtebesparend en binnen 5 tot 10 minuten warm. Ontdek waarom dit het ontbrekende stukje is in jouw badkamercomfort is. 

Waarom kiezen voor infraroodpaneel plafond in de badkamer?

energiezuinig badkamer verwarmen infrarood plafond badkamer

Als je een kleine badkamer hebt, begrijp je hoe essentieel ruimtebesparing kan zijn. Met een infraroodpaneel plafond hoef je je geen zorgen te maken over omvangrijke radiatoren of andere verwarmingselementen die je kostbare ruimte aan de wand in beslag nemen. Deze subtiele plafondpanelen badkamer zijn niet alleen esthetisch verantwoord, maar ze zorgen ook voor een efficiënte warmteverdeling, vooral in grotere badkamers.

Dat brengt ons bij een ander groot voordeel van de infrarood plafond badkamer: de warmteverspreiding van bovenaf. Deze bovenste aanpak betekent dat je tegels ook heerlijk warm worden. Heb je donkere tegels in je badkamer? Nog beter! Donkere tegels houden namelijk de warmte langer vast, waardoor je voeten een aangename sensatie krijgen, zelfs midden in de winter.

Een infrarood plafond badkamer is eenvoudig aan te sturen met een thermostaat, zodat je volledige controle hebt over de temperatuur. En het mooiste? Hiermee bespaar je tot wel 20% op energiekosten, want je elektrische verwarming staat nooit onnodig aan. 

plafondverwarming infrarood paneel badkamer infrarood paneel met verlichting infrarood verwarming plafond met verlichting

Infrarood verwarming plafond met verlichting

Misschien denk je nu: “Klinkt allemaal geweldig, maar hoe zit het met de verlichting?” Daar hebben we ook aan gedacht. Stel je een infrarood verwarming plafond met verlichting voor. Ja, je leest het goed. Combineer warmte en licht in één geweldig product! Dit betekent minder installatie (je hebt maar een aansluitpunt nodig), minder gedoe en een strakkere uitstraling voor je badkamer. De bediening van de verlichting en de infrarood verwarming is bovendien separaat. Handig, zuinig en precies zoals jij het wenst.

Enkele voordelen op een rij

  • Ruimtebesparing: Ideaal voor zowel kleine als grote badkamers.
  • Energie-efficiëntie: Bespaar tot wel 20% op je energierekening.
  • Warme tegels: Geen koude voeten meer na het douchen.
  • Gecombineerde verlichting: Twee vliegen in één klap met infrarood verwarming en verlichting.
  • Korte opwarmtijd: binnen 5 tot 10 minuten warm.
    .

Dus, of je nu een kleine opfrisbeurt voor je badkamer overweegt of een complete make-over, een infrarood plafond badkamer mag niet ontbreken in je plannen. Gun jezelf dat stukje extra comfort en luxe dat je verdient.

Onmisbare badkamer verwarming

Wil je meer informatie ontvangen over badkamer verwarming of wil je weten welke modellen er zijn voor de infrarood plafond badkamer? Neem dan contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België waar de infrarood panelen al werkend staan uitgestald. Zoals infrarood verwarming AntwerpenWarmteshop Roeselare of verwarmingswinkel Hoogstraten. Hier kun je ook de andere badkamer verwarming modellen bekijken. Zoals een spiegelverwarming die nooit meer beslaat of een handdoekdroger waardoor je altijd warme en droge badkamer handdoeken hebt.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Zoals hoe de infrarood fotopanelen als kunst aan de muur zijn, maar ook warmte afgeven. 

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Infrarood plafond badkamer: ultieme warmtebeleving