Infrarood fotopanelen: verwarm je huis met stijl 

Chauffage maakt lawaai oplossing infrarood verwarming infrarood fotopanelen hoe zuinig zijn infrarood panelen warmtepanelen woonkamer

Infrarood fotopanelen zijn als kunst aan de muur

Ben je het beu om te kiezen tussen functionaliteit en esthetiek als het gaat om je interieur? Goed nieuws, met infrarood fotopanelen hoef je niet meer te kiezen. Deze innovatieve producten zijn meer dan alleen verwarmingspanelen; ze zijn ook een kunstwerk aan je muur. Een fotopaneel is een infrarood verwarming die op elektriciteit werkt en waar een beeld naar keuze op afgedrukt is. Het is kunst en verwarming in één. 

We geven je meer informatie over deze bijzondere infrarood panelen. Je leert wat standaard infrarood verwarming is, hoe infrarood fotopanelen daar een draai aan geven en waarom ze de ultieme keuze zijn voor jouw huis. Ontdek hoe je jouw leefruimte zowel warm als stijlvol kunt maken!

schimmel voorkomen verwarming elektrisch veilig infrarood badkamer verwarming

Wat is een standaard infrarood verwarming?

Infrarood verwarming is een innovatieve manier om ruimtes te verwarmen. De warmtepanelen stralen infraroodgolven uit die direct personen en objecten verwarmen, in plaats van de lucht. Dit maakt ze efficiënt en energiezuinig, en geeft je een aangename, natuurlijke warmte. Deze verwarming werkt op elektriciteit, waarbij maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in warmte. De panelen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en kun je aan de wand of plafond monteren. Geschikt voor iedere ruimte in huis, kantoor of bedrijfspand.

Wat maakt infrarood fotopanelen uniek?

Nu komt het spannende deel: infrarood fotopanelen! Stel je voor, een infrarood paneel dat niet alleen je huis verwarmt, maar er ook geweldig uitziet. Met de nieuwste technologie kun je een foto of afbeelding naar keuze op het paneel laten afdrukken. Je hebt dus eigenlijk een kunstwerk aan de muur dat ook nog eens je leefruimte verwarmt. Het beste van twee werelden, toch?

infraroodverwarming elektrisch verwarming muurbevestiging elektrische heater binnen behaaglijk infrarood fotopanelen

Vervaagt de afdruk op het IR paneel?

Nee, je hoeft je geen zorgen te maken dat de prachtige afbeelding op je infrarood fotopanelen vervaagt. De oppervlakken zijn kras- en zuurbestendig, wat betekent dat de levendige kleuren en de glans van de afbeelding lang behouden blijven. Bovendien is de gebruikte inkt hittebestendig, zodat de foto niet wordt aangetast door de warmte die het IR paneel uitstraalt. Probeer echter nooit zelf je IR paneel te beschilderen, omdat gewone verf niet geschikt is voor hoge temperaturen.

Waarom kiezen voor infrarood fotopanelen?

  • Dubbele functie: Het dient zowel als een efficiënt verwarmingspaneel als een prachtig kunstwerk.
  • Duurzaamheid: De afbeelding vervaagt niet en het paneel is gemaakt om lang mee te gaan.
  • Energiezuinig: Net als standaard infrarood panelen zijn fotopanelen zeer energie-efficiënt.
  • Personalisatie: Kies een foto of ontwerp dat perfect bij je interieur past.
    .
Infrarood verwarming badkamer

Unieke infrarood verwarming foto

Een infrarood verwarming foto brengt het beste van kunst en comfort samen. Deze verwarmingspanelen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en duurzaam. De mogelijkheden voor personalisatie maken het een ideale keuze voor iedereen die zijn leefruimte wil verfraaien zonder in te leveren op efficiëntie. Dus, waar wacht je nog op? Maak je leven warmer en mooier met infrarood fotopanelen!

Wil je meer informatie ontvangen over infrarood verwarming foto of wil je weten hoe infrarood fotopanelenwerkt? Neem dan zeker contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming Antwerpen, Warmteshop Hasselt of verwarmingswinkel Tervuren.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infraroodtechnologie. Zoals hoe je energie kunt besparen met een industriele heater voor magazijnen en loodsen. En wat het beste alternatief is voor eenbuiten verwarming op gas

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Infrarood fotopanelen: verwarm je huis met stijl