Altijd warme en droge badkamer handdoeken

beste elektrische verwarming badkamer handdoekdrogers elektrische handdoekdroger met thermostaat gas verwarming binnen Handdoekdroger elektrisch vuurtje badkamer infraroodpaneel badkamer verwarming met warmtepomp handdoekrek verwarming badkamer handdoeken badkamer verwarming handdoekdroger

Het mysterie van niet-drogende badkamer handdoeken opgelost

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: je stapt uit een warme douche en grijpt een handdoek die nog klam is van gisteren. Niet echt het toppunt van luxe, toch? Maar wat als we je vertellen dat er een slimme, ruimtebesparende en stijlvolle oplossing is om je badkamer handdoeken altijd droog en klaar voor gebruik te hebben?

De magie van de infrarood handdoekdroger

Deze gadget lijkt uit de toekomst te komen maar is hier en nu beschikbaar: een infrarood handdoekdroger. Dit is niet zomaar een handdoekenrek; het is een high-tech apparaat dat je badkamer op meerdere manieren verbetert.

Het infrarood paneel is slechts 2,2 cm dik en wordt strak tegen de muur gemonteerd. Het heeft twee delen: het eerste deel kan opwarmen tot maar liefst 120 graden Celsius en dient als pure infrarood verwarming. Het tweede deel is de handdoekverwarmer zelf, die maximaal 70 graden wordt. Hier kunnen 1, 2 of 3 handdoekbeugels aan bevestigd worden, waardoor je badkamer handdoeken perfect drogen en bovendien heerlijk warm zijn. Oh, en hadden we al vermeld dat dit alles tegelijkertijd je badkamer verwarmt?

badkamer handdoeken handdoekdroger

Waarom je nooit meer terug wilt naar een gewoon handdoekrek

  • Efficiëntie: Nooit meer wachten tot je badkamer handdoeken droog zijn; de infrarood technologie droogt ze in recordtijd.
  • Ruimtebesparing: Omdat het paneel plat is en strak tegen de muur zit, bespaar je waardevolle ruimte in je badkamer.
  • Stijl: Modern en strak, deze infrarood verwarming is een stijlvolle aanvulling op elke badkamer.
  • Gezonde warmte: infrarood verwarming werkt met stralingsverwarming waarbij niet de lucht wordt verwarmd, maar direct de objecten. Geen zwevende stofdeeltjes in de lucht en schimmels hebben ook geen schijn van kans. 
    .

Hoe de infrarood handdoekdroger je energierekening verlaagt

Het wordt nog beter! Naast de bovengenoemde voordelen heeft deze prachtige uitvinding ook een positieve invloed op je energierekening. Stel je voor: je hebt al een verwarming in je badkamer, maar die moet de hele ruimte opwarmen, wat meer energie vergt. De infrarood handdoekdroger daarentegen verwarmt en droogt alleen de ruimte en objecten waarmee het in direct contact staat, zoals je badkamer handdoeken. Dit betekent dat het energie-efficiënter is dan conventionele verwarmingssystemen.

Dit komt doordat infraroodstraling de objecten direct verwarmt, in plaats van de lucht om de objecten heen. Je badkamer handdoeken drogen sneller, wat betekent dat je minder vaak hoeft te wassen, wat op zijn beurt weer energie en water bespaart. Al met al is het een win-win situatie voor zowel jou als het milieu!

] Het is tijd om je badkamer te upgraden en jezelf te omringen met de luxe die je verdient. Zeg maar dag tegen je oude handdoekenrek en hallo tegen de toekomst van badkamer handdoeken: de infrarood handdoekdroger.

infrarood verwarming hoeveel watt hoe werkt een verwarmingspaneel stralingspaneel beste elektrische verwarming badkamer badkamer verwarming elektrisch soorten verwarming handdoekdroger badkamer

Zeg vaarwel tegen klamme handdoeken

Investeer in dit stukje technologie en je zult je afvragen hoe je ooit zonder hebt gekund. Maak een einde aan de frustratie van klamme badkamer handdoeken en voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse routine. De infrarood handdoekdroger is hier om je leven te veranderen. 

Wil je meer informatie ontvangen over de innovatie badkamer handdoeken verwarming? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming RoeselareWarmteshop Maasmechelen of verwarmingswinkel Hoogstraten.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom je huis. Ontdek bijvoorbeeld de badkamer spiegel met infraroodstraling, wat een perfect combinatie is met de handdoekdroger. Bekijk ook de eenvoudige badkamer verwarming wandmontage stap-voor-stap gids.

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Altijd warme en droge badkamer handdoeken