Infrarood panelen als bijverwarming

woonkamer met wit infrarood paneel wattage radiator berekenen bijverwarming wit metaal

Elektrische bijverwarming met infrarood

Infrarood panelen zijn heel goed in te zetten als hoofdverwarming en als bijverwarming. Bij nieuwe goed geïsoleerde woningen zijn de warmtepanelen zeer goed om in te zetten als hoofdverwarming. Door de lage warmtebehoefte blijven de verbruikskosten ook gering.

is infrarood schadelijk hoe werkt infrarodo verwarming wat is een infrarood paneel wat verbruikt een infrarood paneel bijverwarming

In bestaande panden met een lage isolatiewaarde zijn infrarood panelen uitermate geschikt als extra verwarming. In de badkamer, kinderkamer, slaapkamer, keuken of op kantoor zorgt de elektrische bijverwarming voor aangename directe warmte. Verkrijgbaar als warmtepaneel aan de wand, plafond of als mobiele verwarming.

Voor ruimtes die niet vaak gebruikt worden, zoals de logeerkamer, is een infrarood verwarming een slimme oplossing als bijverwarming. Als je bijvoorbeeld onverwacht een logee krijgt, heb je in een korte tijd de logeerkamer lekker warm.

Waarom bijverwarming living zo handig is

Wanneer de warme zomerdagen voorbij zijn, is het op dag nog warm in de woonkamer. Echter zodra de avond aanbreekt, en de zon niet meer naar binnen schijnt, merk je gelijk dat je woonkamer afkoelt. Een bijverwarming living is dan een welkome uitkomst.

Infrarood verwarming met RAL kleuren stralingspaneel

Je merkt namelijk dat je het ’s avonds kil hebt en eigenlijk een verwarming nodig hebt. Maar om de centrale verwarming voor een paar uur aan te zetten is kostbaar en zeker niet duurzaam. Een bijverwarming living is de oplossing voor deze situatie.

De bijverwarming van Warmteshop is namelijk binnen enkele minuten warm en kan bovendien heel gericht een koude zone in de woonkamer goed opwarmen. En dat is precies wat je nodig hebt. Ook in de winter kan een bijverwarming goed van pas komen, als je extra warmte wilt.

Mobiele infrarood bij verwarming

Een mobiele infrarood bij verwarming plaats je waar je de warmte nodig hebt. Bijvoorbeeld bij de fauteuil in de woonkamer of bij je bureau van de thuiswerkplek. Waar je ook bent met een mobiele infrarood verwarming als bij verwarming heb je het nooit meer koud.

mobiele hybride verwarming

Een mobiel infrarood verwarming staat stevig op een standaard die voorzien is van wieltjes, zodat deze gemakkelijk te verplaatsen is. Heb je de bij verwarming niet meer nodig, dan berg je deze gewoon weer op. De mobiele verwarming met infrarood verwarmt de omgeving overal in en rondom je huis. Het enige wat je nodig hebt is een elektriciteitsaansluiting.

Een andere mobiele optie voor buiten is een terrasverwarmer. Deze zie je vaak op het terras staan van restaurants, zodat de gasten ’s avonds nog kunnen nagenieten van de heerlijke lentedag. Je creëert op deze manier een gezellige en warme avond in de frisse buitenlucht.

Bijverwarming elektrisch kopen bij Warmteshop

Een bijverwarming elektrisch koop je bij de infrarood winkel van de Benelux; Warmteshop. Wil je meer informatie over bijverwarming? Je kan voor bijverwarming contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over mobiele infrarood panelen wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.

Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over Geld besparen met elektrische verwarmingstoestellen vinden. Lees meer over hybride verwarmingspanelen, welke ook verkrijgbaar zijn als mobiele bijverwarming.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Infrarood panelen als bijverwarming