Geld besparen met elektrische verwarmingstoestellen

elektrische verwarmingstoestellen verwarmingspaneel hoe werkt een infrarood verwarmingspaneel

Lage kosten met elektrische verwarmingstoestellen

Geld besparen op de verwarmingskosten, kan eenvoudig met de elektrische verwarmingstoestellen van Warmteshop. Deze infrarood verwarming werkt middels stralingswarmte, wat een andere en zuinige manier is van zonder gas huis verwarmen. Je bespaart met infrarood warmtepanelen tussen de 30 tot 50% op de verwarmingskosten.

Infrarood verwarming plafond

De periode van het gebruik van fossiele brandstoffen voor huis verwarmen, ligt steeds meer achter ons. Een meer moderne en goedkopere manier van woning verwarmen is met elektrische verwarmingstoestellen. Dit kan zijn met een warmtepomp of infrarood verwarming. Zelfs een combinatie van beide komt steeds vaker voor.

In het Klimaatakkoord is afgesproken dat in 2050 alle gebouwen gasloos worden verwarmd. Dit betekent dat we op zoek zijn naar een moderne en duurzame manier van verwarmen. Energie, en dus geld, besparen door elektrisch te verwarmen met elektrische verwarmingstoestellen zijn daarom zuinige alternatieven.

Hoe kosten besparen met infrarood verwarming?

elektrische kachel woonkamer

Voor een optimale kosten besparing combineer je de infrarood verwarming met zonnepanelen en energie opslag. Je kan niet alleen besparen op energie, maar ook vele euro’s per jaar besparen op het verbruik.

Hoe kan je nog meer kosten besparen met infrarood verwarming? Een warmtepaneel heeft geen onderhoud nodig, omdat het namelijk geen draaiende onderdelen bevat die kapot kunnen gaan. Zoals een brander, condensator, circulatiepomp. Ook hoef je niet jaarlijks het water bij te vullen en de leidingen te ontluchten.

Urenlang wachten op de onderhoudsmonteur voor de jaarlijkse schoonmaakbeurt behoort gelukkig ook tot het verleden. Niets is zo vervelend om de hele dag thuis te blijven totdat de monteur eens een keer tijd voor je heeft. Je bespaart dus flink op de onderhoudskosten.

De installatie is ook nog eens eenvoudig en snel. Gasloos je woning verwarmen met een elektrische verwarmingstoestellen besparen je geld uit op het energie verbruik, installatie- en onderhoudskosten. Duurzaam en CO2 neutraal.

Advies inwinnen voor infrarood panelen kopen

Spiegel met verwarming in badkamer infrarood spiegel beste elektrische verwarming badkamer Infrarood spiegelverwarming

Je wilt overstappen op elektrisch verwarmen en duurzaam verwarmen. Voordat je over gaat op infrarood panelen kopen, is het verstandig om deskundig advies over infrarood panelen in te winnen bij Infrarood Verwarming.

Het verkeerd gebruiken van een infrarood paneel kan leiden tot hogere energie kosten. De meeste voorkomende fouten die gemaakt worden zijn onder andere:
• De warmtevraag is niet goed berekend.
• De infrarood panelen zijn niet goed geplaatst in de kamer, waardoor de verwarming niet een volledige warmte verspreiding heeft.
• Monteer een infrarood paneel altijd op een vrije muur of aan het plafond. Zorg dat er geen grote objecten voor staan, zoals een bank of gordijnen over het paneel hangt. Obstructie vermindert namelijk de warmte afgifte.
• Koop altijd een hoogwaardig warmtepaneel van een A-merk, zoals Ecaros of Welltherm. Deze zijn iets duurder in de aanschaf, maar is veel zuiniger in verbruik. De besparing zie je direct terug op de elektriciteitsrekening.
• Het vermogen van de IR verwarming is te laag voor de kamer die verwarmd moet worden.

Elektrische radiatoren van Infrarood Verwarming?

Wil je meer weten over onze elektrische radiatoren? Kom dan zeker eens langs in één van onze showrooms, waar veel uitvoeringen van infrarood verwarming al werkend zijn uitgestald. Voel in onze winkel de infraroodstraling en beleef hoe fijn deze warmte is. Gezond, duurzaam en zuinig huis verwarmen doe je met de elektrische verwarmingstoestellen van Infrarood Verwarming.

Wil je meer informatie over de kostenbesparende elektrische verwarmingstoestellen? Je kan voor elektrische verwarmingstoestellen contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over elektrische verwarmingstoestellen wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over Hoeveel verbruikt IR verwarming vinden. Lees meer over hoe je met thermostaten geld kan besparen.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Geld besparen met elektrische verwarmingstoestellen