Energie besparen met industriele heater voor magazijn 

industriele heater voor magazijn IPx5

Direct kosten besparen met industriele heater voor magazijn

Wil je kosten besparen op de verwarming van je magazijn? Een industriele heater op basis van infraroodtechnologie is de oplossing. Verwarmen met conventionele methoden is zeer inefficiënt; het vraagt veel energie om het hele magazijn warm te houden voor de werknemers. Met een industriële heater magazijn verminder je energieverlies door alleen de specifieke zones te verwarmen daar waar het nodig is.

Hoe werkt een industriële heater voor het magazijn?

In tegenstelling tot traditionele verwarmingsoplossingen, richt een industriële heater zich niet op het verwarmen van de lucht, maar op objecten en personen. Je installeert de infraroodstralers op de plekken waar warmte gewenst is. De infraroodstralen genereren direct warmte in deze zones, vergelijkbaar met hoe zonnestralen werken.

industriele verwarming magazijn verwarmen industriele heater

De voordelen van een industriele verwarming magazijn

De voordelen van een industriele verwarming magazijn zijn ongekend groot. We benoemen de belangrijkste: 

  • Aanzienlijke energiebesparing en lage operationele kosten
  • Directe warmte zonder opwarmtijd
  • Gerichte, efficiënte verwarming
  • Zeer betrouwbaar en makkelijk te bedienen
  • Eenvoudige installatie
  • Onderhoudsvrij
  • Compatibel met zonnepanelen.
    .

Optimalisatie van de plaatsing van industriele heaters

De locatie van industriele heaters is cruciaal voor een optimale warmteverspreiding. Voor het beste resultaat plaats je de heater boven hoofdhoogte onder een hoek van ongeveer 45 graden. Korte golf infraroodstralers dienen minimaal op een hoogte van 3 meter te worden geplaatst voor een groot warmtebereik en veilige afstand.

Zorg ervoor dat je goed advies krijgt over het benodigde vermogen, gebaseerd op de hoogte van het pand, de isolatiewaarde en het totaal te verwarmen oppervlak. Het is essentieel dat infraroodstralen vrij kunnen stralen; plaats daarom geen stellingen of andere objecten voor de heater om warmteverlies te voorkomen. 

Met een industriële heater voor het magazijn bied je jouw medewerkers niet alleen een comfortabele werkplek, maar bespaar je ook op de energiekosten. En bovendien blijven de producten in het magazijn ook droog en op een juiste temperatuur. 

industriele verwarming

Advies over industriele heater plaatsen

Wil je meer informatie ontvangen over de plaatsing en werking van industriele heater? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming Antwerpen of Warmteshop Hoogstraten.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over verwarmen met infrarood. Zoals wat de voordelen en nadelen zijn van een buiten verwarming op gas en wat een beter alternatief is.

Koop nu industriele verwarming bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Energie besparen met industriele heater voor magazijn