Handdoek verwarming: warme en droge handdoeken

badkamer met handdoekdroger foto vrouw handdoekverwarmer handdoek verwarming Infrarood verwarming badkamer 1000 watt elektrische verwarming badkamer infrarood elektrische verwarming handdoekdroger

Transformeer je badkamer met de unieke handdoek verwarming

Een heerlijk warme handdoek na een verfrissende douche of een ontspannen bad is pure luxe. Met de innovatieve handdoek verwarming van Warmteshop maak je deze luxe dagelijkse realiteit. De dual-zone infrarood panelen van Welltherm en Ecaros voegen niet alleen comfort toe aan jouw badkamer ervaring maar zijn ook een esthetische aanvulling op de ruimte.

muurpaneel badkamer verwarming elektrische hnaddoekdroger handdoekverwarmer handdoekrek verwarming

Een blik op innovatieve handdoekdrogers

De handdoek verwarming is niet simpelweg een stijlvol object aan de muur. Deze innovatieve handdoekdrogers maken gebruik van infraroodstraling om zowel je handdoeken als de gehele badkamer aangenaam te verwarmen.

Het dual-zone principe hanteert verschillende oppervlaktetemperaturen voor optimale functionaliteit: een krachtige 120 graden voor het bovenste verwarmingsvlak en een efficiënte 70 graden voor het onderste deel dat als handdoeken badkamer droogfunctie dient.

En het maakt niet uit welk materiaal je kiest, glas of metaal, de panelen zijn een elegante toevoeging aan de ruimte. Of het nu een handdoekdroger zwart of een elektrische handdoekdroger met thermostaat en foto is. Alle modellen zijn beeldschoon om te zien en te voelen. 

  • Infrarood technologie
  • Twee verwarmingszones
  • Esthetische designs
  • Keuze uit diverse materialen
    .

Handdoekrek verwarming met een veilig en ruimtebesparend design

Veiligheid en design gaan hand in hand bij deze unieke handdoekrek verwarming. De panelen zijn vervaardigd uit ESG zekerheidsglas, wat niet alleen een moderne uitstraling geeft maar ook zorgt voor extra veiligheid door het voorkomen van scherpe glassplinters bij een mogelijke breuk. Bovendien, dankzij het slanke en stijlvolle ontwerp, blijft jouw badkamer ruimtelijk en open, terwijl je geniet van de luxe van warme, droge handdoeken.

Hoogwaardige kwaliteit en veiligheid in één handdoek verwarming

De IPX4 klasse garandeert dat de handdoek verwarming spatwaterdicht is, wat essentieel is voor veilig gebruik in de badkamer. Daarnaast onderstreept het hoogwaardige Duitse TÜV keurmerk de uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid van deze verwarmingsoplossingen, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van jouw verwarmde handdoeken en badkamer.

Handdoekdroger wit badkamer net infrarood verwarming elektrische handdoekdroger met stekker elektrische verwarming badkamer met timer handdoekdroger badkamer outlet badkamer handdoeken handdoek verwarming

Meer informatie over handdoek verwarming

Jouw zoektocht naar de perfecte handdoek verwarming eindigt hier, bij de innovatieve, veilige en stijlvolle oplossingen van Warmteshop. Duik in een wereld waar comfort en luxe elkaar ontmoeten en maak elke badkamer ervaring uitzonderlijk warm en aangenaam met de dual-zone infrarood panelen van Welltherm en Ecaros.

Wil je meer informatie ontvangen over handdoek verwarming of wil je weten hoe handdoek verwarming werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MalleWarmteshop Lommel en verwarmingswinkel Roeselare.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over zonder gas huis verwarmen. Kom bijvoorbeeld meer te weten over de werking van een elektrische verwarmingsketel en infrarood verwarming als bijverwarming. Vergeet ook niet ons zuinig aan blog te raadplegen voor de beste bespaartips voor deze winter.

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Handdoek verwarming: warme en droge handdoeken