Energiezuinig badkamer verwarmen met infrarood 

energiezuinig badkamer verwarmen infrarood plafond badkamer

Energiezuinig badkamer verwarmen: een nieuwe kijk met infrarood

In de zoektocht naar efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen voor het huishouden stuit je onvermijdelijk op de vraag: hoe kan ik energiezuinig badkamer verwarmen? We gaan daarom dieper in op de magische wereld van infrarood verwarming. Want dit is een techniek die niet alleen je portemonnee spaart, maar ook zorgt voor een comfortabele en schimmelvrije badkamer. 

Infrarood verwarming: de bijverwarming voor een milieubewuste keuze

Laten we eerst begrijpen wat infrarood verwarming precies is. Het is een vorm van bijverwarming die gebruik maakt van infraroodstralen. In plaats van de lucht te verwarmen, zoals traditionele radiatoren doen, verwarmt infrarood verwarming de objecten en oppervlakken direct. Hier zijn enkele voordelen van:

  • Energiezuinig: Doordat je direct de objecten verwarmt, heb je minder energie nodig om hetzelfde comfortniveau te bereiken. Dit maakt energiezuinig badkamer verwarmen haalbaar en efficiënt.
  • Geen opwarmtijd: Geen wachttijden meer totdat de badkamer eindelijk warm aanvoelt. Infrarood verwarming is bijna onmiddellijk voelbaar. Binnen 5 tot 10 minuten warm.
  • Gelijkmatige warmteverdeling: Geen koude plekken meer in de badkamer. Elk object en oppervlak wordt gelijkmatig verwarmd.
    .
muurpaneel badkamer verwarming elektrische hnaddoekdroger handdoekverwarmer handdoekrek verwarming

Schimmelvrije badkamer met infrarood verwarming

Je hebt het wellicht al eens meegemaakt: na het douchen of baden ontstaat er condens op de muren en plafond van de badkamer. Zonder goede ventilatie en verwarming kan dit tot schimmel leiden. Gelukkig biedt energiezuinig badkamer verwarmen met infrarood hier een oplossing voor.

Doordat infrarood verwarming de objecten in de badkamer direct verwarmt, drogen deze snel en effectief. Hierdoor heeft vocht veel minder kans om in de badkamer te blijven hangen. Dit zorgt voor een juiste luchtvochtigheid en vermindert de kans op schimmelvorming aanzienlijk.

Bovendien kan het energiezuinig badkamer verwarmen met infrarood bijdragen aan een betere gezondheid. Schimmel veroorzaakt namelijk allergieën en ademhalingsproblemen. Door een goede infrarood bijverwarming badkamer te kiezen, maak je de ruimte dus niet alleen comfortabeler maar ook gezonder!

Maak de overstap vandaag nog!

verbruik berekenen badkamer energiezuinig badkamer verwarmen

Ben je enthousiast geworden over energiezuinig badkamer verwarmen met infrarood? Bij Warmteshop kun je kiezen voor een betaalbare en efficiënte badkamer verwarming. Verkrijgbaar in diverse modellen, zoals een spiegel met verwarming, plafondverwarming of handdoekdroger. Kies wat het beste bij jouw behoeften en stijl past en maak de overstap naar een warme, comfortabele en schimmelvrije badkamer.

Wil je meer informatie ontvangen over energiezuinig badkamer verwarmen? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming AntwerpenWarmteshop Hasselt of verwarmingswinkel Veurne.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in huis. Kom bijvoorbeeld meer te weten over waar je op moet letten bij een elektrische radiator kopen en de mooie ultradunne plafondpanelen badkamer

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Energiezuinig badkamer verwarmen met infrarood