Badkamer spiegel die niet beslaat

badkamer spiegel

Badkamer spiegel met infrarood verwarming: comfort en efficiëntie gecombineerd

In de wereld van badkamerontwerp is er één innovatie die je echt niet wilt missen: de badkamer spiegel met infrarood verwarming. Deze revolutionaire technologie combineert het praktische van een spiegel met het comfort van een verwarming, en bied zo een ongeëvenaarde ervaring in de badkamer.

Waarom beslaat de infrarood badkamer spiegel niet?

Een groot voordeel van de infrarood badkamer spiegel is dat deze niet beslaat. Dit komt door de manier waarop de infrarood verwarming werkt. De verwarming verwarmt namelijk niet de lucht, maar de objecten en personen in de ruimte. Hierdoor ontstaat er geen vocht op het oppervlak van de spiegel, en blijft je zicht helder, zelfs tijdens een hete douche.

voordelen infrarood badkamer spiegel

Andere voordelen infrarood badkamer spiegel

Naast het heldere zicht heeft deze badkamer spiegel nog andere voordelen. Zo is het energieverbruik van een infrarood verwarming veel lager dan bij traditionele radiatoren. Daarnaast is het een erg veilige verwarmingsmethode, zonder risico op brandgevaar. Bovendien helpt de infraroodwarmte van de spiegel ook om de groei van schimmel in de badkamer tegen te gaan.

De infrarood spiegel als onmisbaar element in jouw badkamer

Gezien de voordelen is het geen wonder dat de infrarood spiegel steeds populairder wordt. Deze spiegel zorgt niet alleen voor een aangename warmte in de badkamer, maar ook voor een helder zicht, wat het comfort en de functionaliteit van je badkamer aanzienlijk verhoogt. Bovendien is de installatie van deze spiegels meestal vrij eenvoudig, waardoor ze geschikt zijn voor bijna elke badkamer. En slechts 2 cm dun, waardoor de spiegelverwarming op dezelfde plek boven de wastafel opgehangen kan worden. Uiteraard spatwaterdicht dankzij de IP44 klasse.

Innovatieve verwarming in badkamer

spiegel verwarming verlichting spiegel badkamer

Kortom, de badkamer spiegel met infrarood is een innovatie die je badkamerervaring naar een hoger niveau tilt. Of je nu je huidige badkamer wilt upgraden, of een nieuwe badkamer plant, overweeg zeker deze spiegel in je ontwerp op te nemen. Je krijgt geen spijt van van deze verwarming in badkamer ervaring!

Neem contact op met Infrarood Verwarming of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België om meer te weten te komen over de badkamer verwarming panelen. Bedien de infrarood panelen via een slimme thermostaat.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Zoals de duurzame oplossing voor koude avonden; de elektrische terrasverwarming

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Badkamer spiegel die niet beslaat