Elektrische terrasverwarming: duurzame oplossing voor koude avonden

elektrische terrasverwarming staand terrasverwarming Infrarood verwarming terras

Wat is een elektrische terrasverwarming en hoe werkt deze?

Een elektrische terrasverwarming is een moderne verwarmingsoplossing voor buitenruimtes zoals patio’s, terrassen en balkons. Deze innovatieve technologie maakt gebruik van infraroodstralen om de omgeving te verwarmen, wat zorgt voor een gelijkmatige en aangename warmte, zelfs tijdens koudere maanden. 

Maar hoe werkt een elektrische terrasverwarming precies? Deze heaters werken met infraroodstraling, welke niet windgevoelig zijn en direct de mensen en objecten op het terras verwarmen. Zodra de infraroodstralen een object of persoon raken, zetten ze de energie om in warmte, wat voor een comfortabel gevoel zorgt. Het gebruik van een elektrische terrasverwarming betekent dus dat je geniet van een warm en ook gezellig terras, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het milieu.

verwarmingselement buiten elektrische terrasverwarming

De voordelen van elektrische terrasverwarming

Eén van de grootste voordelen van elektrische terrasverwarming is de duurzaamheid. In combinatie met groene stroom, stoot het geen schadelijke emissies uit. Waardoor het een milieuvriendelijk alternatief is voor traditionele gas terrasverwarmer. Bovendien is een elektrische terrasverwarming zuinig in gebruik, omdat het de energie rechtstreeks omzet in warmte zonder verspilling. Een ander belangrijk voordeel is de eenvoudige installatie en onderhoud. Je hoeft je geen zorgen te maken over het vervangen van gasflessen of het schoonmaken van de verwarmer. Bovendien kan de temperatuur van een elektrische terrasverwarming eenvoudig aangepast worden om te voldoen aan jouw persoonlijke comfort.

Elektrische terrasverwarming: een must-have voor elke buitenruimte

Of je nu een klein balkon of een groot terras hebt, er is altijd een elektrische terrasverwarming die bij je past. Van vrijstaande modellen tot wand- of plafondmontage, de keuzes zijn eindeloos. Met een elektrische terrasverwarming kun je het hele jaar door genieten van jouw buitenruimte, ongeacht de temperatuur buiten. Laat de kou je niet weerhouden, maak je avonden warmer met een elektrische terrasverwarming.

Terrasverwarmer 3000 Watt verwarming buiten terras terrasverwarmer met verlichting buitenverwarming

Wil je meer informatie ontvangen over infrarood terrasverwarming of wil je weten hoe elektrische terrasverwarming werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming Antwerpen, Warmteshop Hasselt of verwarmingswinkel Veurne.

Kies uit de verschillende modellen, zoals een terrasverwarming design of een grote terrasverwarming 2000 watt, waarmee je zuinig een groot terras kunt verwarmen. 

Meer weten over infrarood verwarming? Lees meer in ons magazine over infrarood panelen in en rondom huis. Zoals hoe je kosten bespaart met een slimme thermostaat

Koop nu terrasverwarmer bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Terrasverwarmer | Elektrische terrasverwarming: duurzame oplossing voor koude avonden