4 redenen voor infrarood verwarming kopen?

Alles over infrarood verwarming gezondheid huis verwarmen zonder gas infrarood verwarming nadelen verwarmen zonder gas verwarming op gas bijverwarming living infrarood verwarming kopen

Waarom infrarood verwarming kopen?

Waarom infrarood verwarming kopen? Infraroodverwarming is schoon, geruisloos, onderhoudsvrij en is de milieuvriendelijke optie voor huis verwarmen zonder gas. Met deze innovatieve infrarood kachel heb je geen last van stof dat in de lucht circuleert en is uitermate geschikt voor mensen met allergieën en voor astmapatiënten. Bovendien is de installatie van een infrarood paneel ook eenvoudig.

1. Zuinige bijverwarming of hoofdkachel

Infraroodverwarming kan je inzetten als zuinige bijverwarming of als hoofdkachel. Want de warmtepanelen zijn verkrijgbaar mobiele of vaste kachel. Dit type kachel kan je aansluiten als hoofdverwarming. Daarnaast is een warmte paneel ook bijzonder geschikt als tijdelijke chauffage of als extra zuinige bijverwarming in ruimtes waar wat meer warmte nodig is. Bijvoorbeeld in de werkkamer, een koude ruimte in de woonkamer of voor kamers die je minder vaak gebruikt.

2. Intense stralingswarmte

Deze warmte kachel werkt middels infraroodstraling. Deze stralingswarmte warmt de personen en voorwerpen die in de kamer staan op en reflecteert deze warmte ook weer terug. Door middel van warmtestralingen kunnen woon- en slaapkamers zeer gelijkmatig worden verwarmd. Deze stralingsverwarming valt onder de directe verwarmingen. Net zoals de zon geeft de straling van deze warmte kachel een directe en prettige warmte af. Het voordeel is ook de hogere wandtemperatuur waardoor vocht uit de muur ontsnapt. Dit verbetert binnenshuis de luchtkwaliteit.

slaapkamer met stone art infrarood verwarming infrarood verwarming kopen

3. Zuinige elektrische verwarming?

Deze zuinige elektrische verwarming bespaart je nu en in de toekomst veel geld op de verwarmingskosten. Waarom warmtepanelen in huis plaatsen? Zuinige elektrische verwarming is de toekomst. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van fossiele brandstoffen, zoals aardgas of stookolie. De warmtepanelen kan je in iedere ruimte aan de wand of plafond monteren. Je warmt op een hele efficiënte en effectieve manier de ruimte op. Daarnaast leveren infraroodpanelen ook een hoog rendement op. Bovendien is de warmte gezond voor mens en dier.

4. Zonder gas huis verwarmen

Door infrarood verwarming kopen, ben je niet meer afhankelijk van de schommelende gasprijzen. Zonder gas huis verwarmen met de heerlijke infrarood verwarming.
Waarom je huis verwarmen op elektriciteit? Je woning verwarmen op elektriciteit middels infraroodstraling is een slimme keuze. De fossiele brandstoffen raken op en worden ook steeds duurder. Je woning elektrisch verwarmen heeft dan ook veel voordelen. De installatie is eenvoudig, je hebt geen leidingen nodig en je profiteert van een onderhoudsvrije IR kachel. Moderne infraroodpanelen zijn verkrijgbaar in talloze prachtige designs, vermogens en afmetingen. Bijvoorbeeld geschikt als infrarood plafond badkamer verwarming, woonkamer infrarood fotopanelen of een spiegelverwarming met led-verlichting.

10 Voordelen infrarood verwarming

De voordelen van elektrisch verwarmen met infraroodstraling zijn groot. We geven je de top 10 voordelen infrarood verwarming:

1) Voordelig in de aanschaf
2) Geen onderhoudskosten
3) Snelle en eenvoudige installatie
4) Hoog rendement en laag energie verbruik
5) Slank ontwerp van 2 tot 3 cm
6) Gezonde infraroodstraling
7) Geen CO2 uitstoot met groene stroom.
8) Elektrisch warmtepaneel met een duurzame opslag.
9) Objecten en muren blijven droog en geven de warmte af.
10) Warme muren, waardoor schimmels verdwijnen.

badkamer infrarood verwarming kopen

Meer informatie over waarom infrarood verwarming kopen

Wil je meer informatie ontvangen over infrarood verwarming kopen en welke modellen er zijn?  Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MalleWarmteshop Lommel en verwarmingswinkel Roeselare.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Zoals de prachtige en heerlijke warme inbouw terrasverwarmer. Geniet het hele jaar door van de infraroodwarmte buiten en binnen!

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | 4 redenen voor infrarood verwarming kopen?