Zuinig zonder gas bedrijfshal verwarmen

bedrijfshal verwarmen

Hoe bedrijfshal verwarmen zonder gas

bedrijfshal verwarmen

Hoe kan je op een energiezuinige en duurzame manier een bedrijfshal verwarmen zonder gas? Er zijn twee manieren om voor verwarmen bedrijfshal, namelijk met convectie- of stralingswarmte. Wil je zuinig en zonder gas bedrijfshal verwarmen, dan kies je altijd voor stralingswarmte, welke werkt met infrarood straling.

Deze industriele verwarming maakt gebruik van de lange golf infraroodstraling. Deze heeft het voordeel dat de elektrische heater niet gevoelig is voor wind of tocht. Infrarood Verwarming legt uit waarom bedrijfshal verwarmen zonder gas en met infraroodstraling de beste keuze is.

Hierbij wordt niet de lucht verwarmd, maar direct de objecten, goederen en mensen in het stralingsgebied. Infraroodstraling is niet gevoelig voor tocht die door de slechte isolatie naar binnen komt. Het openen van deuren van het industrieel pand, zal weinig warmte verlies opleveren. Wanneer je dit doet met een convectie kachel, vliegt de warmte naar buiten.

Industriele verwarming is de beste keuze

Een industriele verwarming voor een bedrijfshal is de beste keuze. Je kan namelijk heel gericht een werkplek verhitten, maar ook de goederen. Onze industriele verwarming is ontwikkeld voor gebruik in grote loodsen, bedrijfshallen en magazijnen. Het is een zuinige en effectieve manier van bedrijfshal verwarmen.

Bovendien verdien je de investering snel terug! Er zijn namelijk geen onderhoudskosten, de installatie is eenvoudig en het verbruik is zuinig. De industriele verwarming zet tot wel 93% van de energie om in warmte. Daarbij gaat er ook geen warmte verloren als een magazijndeur openstaat. Dit komst omdat niet de lucht wordt verwarmd, maar de goederen, muren en vloeren. Deze houden de warmte lang vast.

Waarom kiezen voor infrarood verwarming bedrijfshal?

bedrijfshal verwarmen

Infrarood verwarming verwarmt dus direct de omgeving in het stralingsgebied op. Voor een bedrijfshal verwarmen is dit ideaal, je bereikt namelijk in deze grote ruimte sneller een comfortabel warm gevoel. Jouw personeel zal heel blij zijn met deze overheerlijke warmte, zonder koude luchtstromingen. Schone lucht, gezonde warmte en een goede werksfeer, dat is wat onze infrarood verwarming bedrijfshal jou brengt.

Bovendien is er geen opwarmtijd, daarom valt de industriële infrarood verwarming onder de directe stralers. Gebruik altijd groene stroom, zodat je geen CO2 uitstoot. Nog beter, plaats zonnepanelen op het dak van de bedrijfshal welke de energie voorzien voor de infrarood verwarming bedrijfshal.

Plafond heaters of draagbare modellen

mobiele-infrarood-verwarming-mobiele-verwarming-mobiele-kachel-losse-verwarming-bijzetverwarming-bijzet-kachel-2-300x169

Zuinig een groot industrieel pand verwarmen kan middels muur of plafond heaters of draagbare modellen. De montage aan de wand of muur is eenvoudig. Plafond heaters hang je tenminste 3 meter hoog vanwege de hoge krachtige temperaturen. Je kan ze wel tot 10 meter hoog ophangen, afhankelijk van het wattage.

Onze infrarood verwarming is bovendien ook verkrijgbaar als draagbare modellen en met de IPX5 en IPX6 klasse bovendien geschikt voor zware omstandigheden. Infrarood Verwarming levert ook heaters voor ATEX-zones. Lees het complete artikel Zuinig zonder gas bedrijfshal verwarmen van Infrarood Verwarming.

Wil je meer informatie over zuinig en zonder gas bedrijfshal verwarmen ? Je kan voor bedrijfshal verwarmen contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over bedrijfshal verwarmen zonder gas wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over bedrijfshal verwarmen vinden. Vraag ons naar de mogelijkheden voor industriele verwarming voor jouw hal, loods of magazijn.

Koop nu infrarood panelen op Infrarood Verwarming.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Zuinig zonder gas bedrijfshal verwarmen